Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: Αυτά είναι μόνο ελληνικές μαλ@@@ιες

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: Αυτά είναι μόνο ελληνικές μαλ@@@ιες

«Όχι απλά το έκανα, αλλά το έκανα και με πάρα πολύ μεγάλη χαρά»

Τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Νight Show» της Δευτέρας (12/6) και ο ηθοποιός που απέχει τα τελευταία χρόνια από τη μυθοπλασία μίλησε ασφαλώς για την επανεμφάνισή του στην τηλεόραση ως παρουσιαστής στο πρωτότυπο παιχνίδι μυστηρίου του ΑΝΤ1. «Τους “Προδότες” τους έκανα γιατί είναι ένα εξαιρετικά καλό τηλεοπτικό προϊόν. Από τη στιγμή που με ενδιαφέρει να δω κάτι σαν θεατής, μπορώ και να το κάνω. Στα γυρίσματα για τους “Προδότες” τους έλεγα ότι “εγώ τελείωσα από τη μυθοπλασία”».

Με αφορμή τη νέα του δουλειά στην παρουσίαση, ρωτήθηκε και για την απόφαση που είχε πάρει παλιότερα να παρουσιάσει το Survivor, το οποίο ήταν σε πλήρη αντιδιαστολή με το προφίλ του ποιοτικού ηθοποιού, για να εξηγήσει ότι η παρουσίαση του «Survivor: Ελλάδα – Τουρκία» το 2006 είχε έρθει ως «δώρο».

«Από την πρώτη στιγμή που ήμουν στο Mega, όταν άκουσα ότι ο Μαρκουλάκης θα παρουσιάσει το Survivor, ήταν για εμένα το πρώτο σοκ. Πώς ο ποιοτικός Μαρκουλάκης – εκείνη την περίοδο, όχι το 2023, αλλά το 2006 που ακόμα υπήρχε αυτή η φάση με το θέατρο, τους κουλτουριάρηδες κι ότι το Survivor είναι αυτό το κατακάθι – να πάει να κάνει… Αλλά σε παραδέχτηκα γιατί αυτά είναι μόνο ελληνικές μαλ@@@ιες» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Όχι απλά το έκανα, αλλά το έκανα και με πάρα πολύ μεγάλη χαρά γιατί τότε το Survivor, στα δύο τα δικά σου και στο δικό μου, ήταν διαφορετικό προϊόν. 40 μέρες γύρισμα, πιο μαζεμένο κι όχι τόσο ριάλιτι. Τότε ήμουν 36 κι είχα περάσει ήδη μία 15ετία μέσα στα θέατρα, σε κλειστό περιβάλλον και συγκεκριμένο και δεν είχα ταξιδέψει καθόλου. Δεν είχα κάνει καμία υπερατλαντική πτήση στο εξωτερικό και το βρήκα ως δώρο. Το χάρηκα πάρα πολύ. Τότε έλεγαν “σιγά μη δεχτεί”. Εγώ όταν μου έρχεται μια ιδέα και μου λένε “δεν νομίζω να δεχτεί”, λέω “χάνω τίποτα να δοκιμάσω;”. Ένας φίλος, σημαντικός ηθοποιός και σκηνοθέτης μου λέει εκείνη τη χρονιά “δεν σε καταλαβαίνω, κάνεις θέατρο και το επόμενο απόγευμα προβάλλεται το Survivor”. Λέω “που βρίσκεις το πρόβλημα;”. Ποτέ δεν είπα ότι ήταν λάθος. Με τον Ατζούν ήμασταν συμπαρουσιαστές στο Survivor. Το ευχαριστιόμουν πάρα πολύ. Δοκίμαζα τα αθλήματα που έκαναν οι παίκτες, μου άρεσε πάρα πολύ. Μπορεί κανείς να κάνει reality και να το ευτελίσει, μυθοπλασία το ίδιο, να κάνει μια κακή θεατρική παράσταση. Σε όλα τα είδη υπάρχουν καλά δείγματα και κακά δείγματα. Υπάρχει μια αναστολή στους ανθρώπους ότι δεν μπορούν να βγούνε από το πεδίο τους και να κάνουν κάτι άλλο» απάντησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.