Ένταση με τον Σπύρο Μαρτίκα στο «Πρωινό μας»: «Για ποιον λόγο είπες ένα τέτοιο ψέμα δημόσια;»

Ένταση με τον Σπύρο Μαρτίκα στο «Πρωινό μας»: «Για ποιον λόγο είπες ένα τέτοιο ψέμα δημόσια;»

Τι απάντησε για όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Όλα όσα συνέβησαν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Ηλία Γκότση κατά τη διάρκεια του «Survivor All Star» σχολίασε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Σπύρος Μαρτίκας, με τον συνεργάτη της εκπομπής Νίκο Παρτσώλη να είναι εκνευρισμένος για ορισμένα πράγματα που είπε προχθές στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Στην συνέντευξη στο Skype δεν ήθελες καθόλου να αναφερθείς στον Νίκο Μπάρτζη, σε αντίθεση με την συνέντευξή σου στον Μουτσινά που αναφέρθηκες 40 λεπτά στον Νίκο Μπάρτζη. Φλυαρώ; 8 δευτερόλεπτα. Σε ρώτησα για την στρατηγική και μου είπες, ότι κατάφερε να σε διώξει. Με το καλημέρα σας μου είπε, ότι φλυαρώ. Δεν είναι ριάλιτι εδώ, είναι μία συνέντευξη. Σε άκουσα να λες, ότι το μεγαλύτερο ψέμα του Νίκου Μπάρτζη είναι για την Ασημίνα κι ότι δεν κράτησε κινητό. Είκοσι άτομα με έκπληξη σε ακούσαμε εδώ να λες ένα τέτοιο ψέμα. Η Ασημίνα παραδέχθηκε ότι κράτησε κινητό. Για ποιον λόγο είπες ένα τέτοιο ψέμα δημόσια;» είπε με ένταση ο Νίκος Παρτσώλης.

«Με την Ασημίνα δεν είχαμε ποτέ τις καλύτερες σχέσεις. Εναπόθεσε τις ελπίδες της στο παιχνίδι για να δημιουργήσει καριέρα. Μέσα από αυτό το παιχνίδι ήξερε πως να κινηθεί για να βρει φαγητό. Σαφώς χρησιμοποίησε κινητό για να βρει φαγητό, αλλά όχι για να δει το προφίλ της ή να επικοινωνήσει γενικότερα. Ο Μπάρτζης δεν είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό. Ήρθε σε επαφή με local, για να χρησιμοποιηθεί το κινητό του για φαγητό. Όχι ότι την είδε εκείνη την στιγμή κι αυτό είναι το ψέμα του Μπάρτζη. Από την αρχή ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να αποδομίσει και να διώξει δυνατούς παίκτες» απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας.