Αφροδίτη Γραμμέλη: Τι λέει για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε – «Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά είμαι καλά»

Αφροδίτη Γραμμέλη: Τι λέει για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε – «Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά είμαι καλά»

Η Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζει για την κάμερα

Μία μέρα μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στον αέρα του Πρωινό μας, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και ανέφερε ότι είναι πολύ καλύτερα και πως σύντομα θα επιστρέψει στο πόστο της.

«Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά είμαι καλά. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και σας αγαπώ πάρα πολύ και ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Είναι αδύνατον να απαντήσω και δεν είναι θέμα αγένειας, αλλά δεν έχω το κουράγιο να απαντώ ούτε στο τηλέφωνο, ούτε σε όλα τα μηνύματα. Το φάρμακο είναι η αγάπη στην περίπτωσή μου. Η μεγαλύτερη ευχή που δίνω για όλους μας είναι να είμαστε καλά και να έχουμε όλοι την υγεία μας», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και απευθυνόμενη στην Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ. Είσαι το κορίτσι της καρδιάς μου».

Η Φαίη Σκορδά τόνισε από την πλευρά της για την απόφαση να πάρει την κάμερα από το τραπέζι και να την στρέψει στην κουζίνα: «Αυτό που ήθελα και θεωρώ σωστό είναι να πάρω το πλάνο από το τραπέζι. Κάποιες στιγμές δεν είναι για να μοιράζονται. Κάποιες στιγμές πρέπει να μείνουν backstage και το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να φύγουμε από εδώ και να πάμε στην κουζίνα».