Νίκος Βέρτης: «Θέλω η γυναίκα να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου, που μαγειρεύει δύο φαγητά και στρώνει το κρεβάτι»

Νίκος Βέρτης: «Θέλω η γυναίκα να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου, που μαγειρεύει δύο φαγητά και στρώνει το κρεβάτι»

«Μην το πάρετε αρνητικά»

Σε συνέντευξή του που προβλήθηκε στο «Happy Day», ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, μίλησε για το πώς θέλει τη γυναίκα και σύμφωνα με αυτά που είπε ακούστηκε κάπως… παραδοσιακός, έχοντας πρότυπο τη μητέρα του.

Ο τραγουδιστής γιορτάζει 20 χρόνια στον χώρο της μουσικής με μία καλοκαιρινή περιοδεία. Μίλησε για την καριέρα του, τον λόγο που δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, ενώ περιέγραψε και τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει μία γυναίκα.

«Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη

«Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας» είπε τέλος, ο Νίκος Βέρτης.