Γιώργος Λιάγκας σε Φωτεινή Πετρογιάννη: «Πώς φαίνεται ότι δεν σε ενδιαφέρει το σεξ πολύ»

Γιώργος Λιάγκας σε Φωτεινή Πετρογιάννη: «Πώς φαίνεται ότι δεν σε ενδιαφέρει το σεξ πολύ»

«Εσύ που έχεις μόνο αυτό στο κεφάλι σου, άκου το Autobianchi κι εγώ θα ακούω το "Άνθρωπε αγάπα"»

Μία αντιπαράθεση για το σεξ είχε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη συνέντευξη του Κώστα Τουρνά στην εκπομπή «Πρωινό» και την αναφορά στο τραγούδι «Δεν το ξανακάνω σε Autobianchi», που έδωσε την αφορμή στον παρουσιαστή να αφήσει άναυδη τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι το πιο γνωστό τραγούδι του Τουρνά είναι το Autobianchi, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να απαντά το «Άνθρωπε αγάπα». Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος απευθυνόμενος στη συνεργάτιδά του είπε: «Πώς φαίνεται ότι δεν σε ενδιαφέρει το σεξ πολύ, Φωτεινή. Το Autobianchi γι’ αυτό μιλάει», με την Φωτεινή Πετρογιάννη να απαντά: «Εσύ που έχεις μόνο αυτό στο κεφάλι σου, άκου το Autobianchi κι εγώ θα ακούω το "Άνθρωπε αγάπα"».

«Δεν έχω μόνο αυτό, αλλά κι αυτό παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή μας» ανταπάντησε ο παρουσιαστής, για να του πει η Πετρογιάννη «είπα εγώ ότι δεν παίζει; Όποιος δεν ακούει το Autobianchi, δεν θέλει να κάνει σεξ;» και τον Γιώργο Λιάγκα να επιμένει: «Δεν το σκέφτηκες όμως. Εκτός κι αν το σκέφτηκες και γι’ άλλους λόγους δεν μας το λες».

Στη συζήτηση παρενέβη ο Τάσος Τετργιάκης, για να ρίξει τους τόνους που ανέβαιναν επικίνδυνα, λέγοντας «πολύ μεγάλη κουβέντα, γιατί στο Autobianchi δεν χωράνε δυο άνθρωποι» και την Φωτεινή Πετρογιάννη να απαντά: «Αυτό μπορεί να έχει ένα ενδιαφέρον, το ότι δεν χωράνε». «Τώρα το πας καλύτερα, το στρώνεις σιγά-σιγά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας κλείνοντας το θέμα.