Τατιάνα Στεφανίδου για Αλέξη Κούγια: «Εγώ δεν έβγαλα από την Πισπιρίγκου εκατομμύρια, δεν ξέρω αν ο ίδιος πληρώνεται»

Τατιάνα Στεφανίδου για Αλέξη Κούγια: «Εγώ δεν έβγαλα από την Πισπιρίγκου εκατομμύρια, δεν ξέρω αν ο ίδιος πληρώνεται»

«Στο δικαστήριο το διακύβευμα δεν είναι τι παίζουν οι εκπομπές» απαντά η παρουσιάστρια στις δηλώσεις του δικηγόρου

Απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από το δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου το απόγευμα της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της Tlive.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, στους δημοσιογράφους τα εξής: «Επάνω στο πτώμα της γυναίκας αυτής, στην κυριολεξία, έγιναν εκατομμυριούχοι η κυρία Κουτσελίνη, η κυρία Στεφανίδου, ο σύζυγός της και όλοι οι διάφοροι παρουσιαστές, γιατί δεν έχουν θέματα και ασχολούνται με ανθρώπους, οι οποίοι είναι ανήμποροι να αντιδράσουν… Θα έρθει η ώρα τους, θα έρθουν οι αγωγές, θα έρθουν οι μηνύσεις και όλοι θα λογοδοτήσουν».

Η Τατιάνα Στεφανίδου, απάντησε στον Αλέξη Κούγια ως εξής: «Στο δικαστήριο το διακύβευμα δεν είναι τι παίζουν οι εκπομπές… Στο δικαστήριο συζητήθηκε η ουσία… Το θέμα του δικαστηρίου είναι, η γυναίκα αυτή η οποία κατηγορείται ως η χειρότερη φόνισσα όλων των εποχών σε αυτή τη χώρα, έχει σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Και τα επόμενα δικαστήρια θα διερευνήσουν, έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο μωρά; Αυτό είναι το ουσιαστικό. Τώρα, έξω από το δικαστήριο, καλές οι δηλώσεις, φταίει η Στεφανίδου, θησαύρισε, περίμενε την Πισπιρίγκου να θησαυρίσει. Εγώ δεν πληρώνομαι, δεν ξέρω. Φαντάζομαι ο κύριος Κούγιας έχει κάποια αμοιβή από την κυρία Πισπιρίγκου. Εγώ δεν έβγαλα από την ίδια εκατομμύρια, δεν ξέρω αν ο ίδιος πληρώνεται, πόσα χρήματα έχει πάρει, δεν θα ερευνήσω την αμοιβή του».

Η παρουσιάστρια κατέληξε λέγοντας ότι «έξω από τη δίκη ακούστηκαν και δηλώσεις άσχετες με τα όσα ακούστηκαν μέσα, με θέματα που έχουν να κάνουν με το τι παίζουν οι εκπομπές. Κάθε φορά το ίδιο τροπάριο, αν παίζει η Κουτσελίνη και τι παίζει η Στεφανίδου, αν παίζει ο Ευαγγελάτος, οι κακοί αυτοί δημοσιογράφοι που αυτοί τα προκάλεσαν όλα. Ωραία, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».