Διονύσης Σαββόπουλος – Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον κορονοϊό: Ένιωσα ότι δεν είμαι τίποτα παρά ένα πλάσμα με καλή διάθεση

Διονύσης Σαββόπουλος – Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον κορονοϊό: Ένιωσα ότι δεν είμαι τίποτα παρά ένα πλάσμα με καλή διάθεση

«Αυτή τη φορά ήταν βαρύς, πυρετός, δύσπνοια. Έκανα Πάσχα με τις νοσοκόμες και τους ορούς»

Ο κορονοϊός «δεν έφυγε και το λέω για να το ακούσουν οι συνομήλικοί μου» τόνισε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μια εξομολόγησή του στον ΣΚΑΪ για την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό.

Στην ίδια συνέντευξη, ο τραγουδοποιός τόνισε ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές 2023.

 

«Αυτή τη φορά ήταν βαρύς, πυρετός, δύσπνοια. Έκανα Πάσχα με τις νοσοκόμες και τους ορούς», σημείωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος για τον κορονοϊό.

«Ένα βράδυ ξυπνάω μούσκεμα, είχα κατουρηθεί στα σεντόνια, οι πιτζάμες, να ντρέπομαι τι να κάνω, να φωνάξω τις νοσοκόμες και να με δουν να χαλάσει η εικόνα μου; Εικόνα, ξε-εικόνα χτυπάω το κουδούνι, έρχονται οι νοσοκόμες που ήταν άψογες» ξεκίνησε την περιγραφή του ο Διονύσης Σαββόπουλος και συμπλήρωσε:

«Είμαι όρθιος, γυμνός σαν σκουλήκι, κατουρημένος, αισθάνομαι τόση ντροπή και ένιωσα ότι δεν είμαι ο Σαββόπουλος και εκείνη τη στιγμή που το ένιωσα αυτό σαν να μου ήρθε ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα ότι δεν είμαι τίποτα αλλά ένα πλάσμα με καλή διάθεση, αυτό ένιωσα».