Survivor: Άγριος καυγάς Καραγκούνια – Πρίαμου – «Ξεφτιλισμένε, μη με ακουμπάς ρε νούμερο»

Survivor: Άγριος καυγάς Καραγκούνια – Πρίαμου – «Ξεφτιλισμένε, μη με ακουμπάς ρε νούμερο»

Η ατμόσφαιρα παρέμεινε τεταμένη για αρκετή ώρα

Η άρνηση του Νίκου Μπάρτζη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star να παίξει σε μία συγκεκριμένη πλευρά του στίβου μάχης στάθηκε αρκετή για να ξεσπάσει ένας πρωτοφανής και αδιανόητος καβγάς ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Όταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θέλησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και, απευθυνόμενος στον Τάκη Καραγκούνια, του ζήτησε να μην ανακατεύεται στη συζήτηση, χρησιμοποιώντας μία προκλητική παροιμία. Τότε, ο 49χρονος μισθοφόρος του Survivor εξερράγη και ακολούθησε μία εκτός ορίων διαμάχη ανάμεσά τους.

«Σε ποιον μιλάς έτσι ρε; Τι με κοιτάς ρε; Γιατί προσβάλλεις; Μη μ’ ακουμπάς! Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε! Σε έχω κερδίσει τόσες φορές ρε νούμερο! Τι θες; Να μη μιλάω;», είπε σε υψηλούς τόνους ο Τάκης Καραγκούνιας, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν.

«Σε λυπάμαι πραγματικά που έχεις τσακωθεί και με την τελευταία πέτρα του Άγιου Δομίνικου. Ηρέμησε, Τάκη», απάντησε ο Μάριος Πρίαμος. «Ρίξε κι ένα δάκρυ όπως ξέρεις πολύ καλά να κάνεις», πρόσθεσε.

Όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος επενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο Τάκης Καραγκούνιας επιτέθηκε και σε εκείνον, φωνάζοντάς του: «Βούλωσέ το κι εσύ, αγοράκι μου».

Η ατμόσφαιρα παρέμεινε τεταμένη για αρκετή ώρα, ώσπου να καταφέρουν να πέσουν οι τόνοι και να ολοκληρωθεί ο αγώνας επάθλου στο Survivor All Star.