Ελευθερία Ελευθερίου για Survivor All Star: «Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν μόνο αυτή η ατάκα στον Μάριο»

Ελευθερία Ελευθερίου για Survivor All Star: «Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν μόνο αυτή η ατάκα στον Μάριο»

Η τραγουδίστρια είχε αποκαλέσει τον πρώην σύντροφό της «η ντροπή της Κύπρου»

Για το Survivor All Star μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Ελευθερια Ελευθερίου, η οποία ανακάλεσε για τον χαρακτηρισμό που είχε αποδώσει στον πρώην σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο.

Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο, ότι ο Μάριος Πρίαμος είναι «η ντροπή της Κύπρου». «Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν μόνο αυτή η ατάκα. Δεν το θυμόμουν. Ήταν ξεκάθαρα θέμα συναισθήματος και θυμού. Πολλά πράγματα που τα είχα μαζεμένα και έλεγα "δεν με ενδιαφέρει, δεν θα ασχοληθώ", τελικά όχι μονο ασχολήθηκα... Αν άλλαζα κάτι όμως, γυρνώντας πίσω τον χρόνο, ίσως ήταν αυτός αυτός ο χαρακτηρισμός που είχα πει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ψέματα που της «χρέωσαν» στο παιχνίδι. «Για το μεγαλύτερο βραβείο στα ψέματα, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει ένα ταλέντο. Έχει ένα ταλέντο γενικά, να τα κάνει όλα λίγο πικάντικα, να τα μεγαλοποιεί. Δηλαδή, όταν έλεγε για μένα πως "μπήκα στο παιχνίδι με τόσα ψέματα", ποια είναι τα τόσα ψέματα; Βγαίνοντας, μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ με τον τρόπο, με τον οποίο είχε γίνει όλο αυτό πίσω από την πλάτη μου. Ειπώθηκαν πολλά πίσω από την πλάτη μου», εξήγησε.

Τέλος, τόνισε πως δεν είπε ποτέ τίποτα πίσω από κάποιον παίκτη, ενώ ακόμα και στην ένταση που είχε με τον Μάριο, περίμενε πρώτα να τον δει για να του μιλήσει για τα συναισθήματά του. «Μπορεί να είχα κάποιες στιγμές έντασης και να ήρθα σε αντιπαράθεση με κάποιους παίκτες, όμως δεν έκανα ποτέ κάτι πίσω από την πλάτη τους. Ακόμα και με το θέμα με τον Μάριο, πριν μπω στο παιχνίδι, δεν βγήκα πουθενά να μιλήσω. Ό,τι ήταν να πω, το είπα μπροστά του και ας ήταν σκληρό», σημείωσε κλείνοντας.