Γάμος α λα Ελληνικά 3: Με το τραγούδι του Αλκαίου από τη Eurovision το trailer της νέας ταινίας – Δείτε το

Γάμος α λα Ελληνικά 3: Με το τραγούδι του Αλκαίου από τη Eurovision το trailer της νέας ταινίας – Δείτε το

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Νία Βαρντάλος

Έχουν... σπάσει τα ταμεία στην Ελλάδα οι πρώτες ταινίες και έρχεται η τρίτη για να τους φανατικούς θαυμαστές. Ο λόγος το φιλμ My Big Fat Greek Wedding, δηλαδή το Γάμος αλά Ελληνικά. Πλέον είναι έτοιμη και η τρίτη ταινία Γάμος αλά Ελληνικά 3 και βγήκε στο trailer, στο οποίο υπάρχει μουσική υπόκρουση το τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου από τη συμμετοχή του στη Eurovision το 2010.

Πρόκειται για το «Ώπα», το οποίο συνοδεύει την πρώτη... γεύση από τη νέα αισθηματική κωμωδία που υπόσχεται πολύ γέλιο, αγάπη και οικογενειακό δράμα.

Η ιστορία της ταινίας

Το νέο φιλμ έχει να κάνει φυσικά με την Τούλα Πορτοκάλος (Νία Βαρντάλος) και τον σύζυγό της Ίαν Μίλερ (John Corbett) σε ένα ταξίδι τους στην Ελλάδα και παρέα έχουν, πλέον, την έφηβη κόρη τους Paris (Elena Kampouris).

Ωστόσο, δεν πάνε μόνοι οι τρεις, αλλά ακολουθεί όλο το σόι και γίνεται... χαμός. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του My Big Fat Greek Wedding 3 υπογράφει η Nia Vardalos, η οποία επίσης πρωταγωνίστησε και έγραψε την αρχική ταινία το 2002 και τη συνέχειά της το 2016.