Survivor: Μοναδικό ρεκόρ για το άτομο που ψηφίστηκε προς αποχώρηση

Survivor: Μοναδικό ρεκόρ για το άτομο που ψηφίστηκε προς αποχώρηση

«Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα»

Στο συμβούλιο του νησιού συνάντησαν η μπλε και η κόκκινη ομάδα τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια συνάντηση που έμελλε, ως είθισται, να φανερώσει εκ νέου τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την νέα εβδομάδα.

Λίγη ώρα νωρίτερα, οι δυο ομάδες ρίχθηκαν και πάλι στη μάχη του… στίβου μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία. Άλλωστε, όπως τους ενημέρωσε όλους και ο Γιώργος Λιανός, αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν μόνο δύο αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία και θα προκύψουν τουλάχιστον τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Έχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τους αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας.  Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε δύο αγώνες ασυλίας. Σήμερα παίζουμε κανονικά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα ακολουθήσει φυσικά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας όπου εκεί θα βγει ένας υποψήφιος. Αύριο όμως έρχεται ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος και τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Ανεξάρτητα τι θα κάνετε σήμερα, είτε κερδίσετε είτε χάσετε, αύριο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι από την ομάδα που θα χάσει. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τουλάχιστον τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Την πρώτη σημαντική νίκη για αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης κατόρθωσε να αποσπάσει η κόκκινη ομάδα, γι’ αυτό και οδηγήθηκε δίχως άγχος στο συμβούλιο του νησιού. Στην αντίπερα όχθη, δε, η μπλε ομάδα κλήθηκε να περάσει ξανά την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας. Εκεί δηλαδή που τα μέλη των Μπλε θα πετούσαν στον τάκο τον πιο αδύναμο τους παίκτης

 

«Η μπλε ομάδα μίλησε και η απόφαση έχει παρθεί» αναφώνησε, όπως αρέσκεται να λέει, ο Γιώργος Λιανό παίρνοντας την κάλπη με τις ψήφους στα χέρια του. Από αυτήν, λοιπόν, τις περισσότερες ψήφους για την μπλε ομάδα συγκέντρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας και αυτομάτως τέθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star.

«23η φορά! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor» υπογράμμισε ο φαρμακοποιός και παίκτης των Μπλε το βράδυ της Κυριακής.