Γιατί η Δανάη Μπάρκα το πήρε προσωπικά και αντέδρασε στα σχόλια του Άρη Καβατζίκη για τον Γιώργο Καράβα

Γιατί η Δανάη Μπάρκα το πήρε προσωπικά και αντέδρασε στα σχόλια του Άρη Καβατζίκη για τον Γιώργο Καράβα

Ο συνεργάτης της θεωρεί ότι το πρώην μοντέλο δεν έχει δημοσιογραφικό υπόβαθρο για να γίνει παρουσιαστής

Μικρή ένταση υπήρξε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στον σχολιασμό για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, σχετικά με την επιθυμία του να γίνει κεντρικός παρουσιαστής σε μια εκπομπή.Τα όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης αφορούσαν τη Δανάη Μπάρκα, η οποία παρενέβη κι έδωσε τη δική της απάντηση.

«Εγώ είμαι λίγο και του “έκαστος εφ’ω ετάχθη”. Αυτός ο άνθρωπος έχει μια προιστορία στο μόντελινγκ, σπουδαία καριέρα, αλλά πώς μπορείς να πάρεις τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχει να κάνει με το χώρο σου; Δεν χρειάζεται και ένα background δημοσιογραφικό όλο αυτό;», είπε ο Άρης Καβατζίκης και απευθύνθηκε στη Δανάη Μπάρκα: «Μην κοιτάς, δεν αναφέρομαι σε σένα».

«Είμαι έτοιμη για την απάντησή μου», απάντησε η Δανάη Μπάρκα.

Άρης Καβατζίκης: Λες, για παράδειγμα, να φανταστώ τον Γιώργο με τη γυναίκα του, υπέροχο ζευγάρι. Ναι, αλλά ποιος από τους δύο έχει αυτό το δημοσιογραφικό υπόβαθρο για να στήσει και να κάνει αυτή την εκπομπή;

Δέσποινα Καμπούρη: Πες μου, όμως, είναι η πρώτη φορά που βλέπεις…

Άρης Καβατζίκης: Η πρώτη δεν είναι.

Δανάη Μπάρκα: Μισό λεπτό, να σας διακόψω, γιατί μιλάτε για κάτι που με αφορά πάρα πολύ και είμαι στα δύο μέτρα, οπότε μπορώ να απαντήσω κάτι. Δε νομίζω ότι είναι μόνο το δημοσιογραφικό υπόβαθρο. Γιατί αν το δούμε μόνο στυγνά και επαγγελματικά έχουμε δει εκπομπές με μόνο δημοσιογράφους που έχουν κοπεί. Μπορεί να μην ήταν στο σωστό timing, γιατί ότι κόβεται δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Θα πρέπει να υπάρχει που να αρέσει και ένας άνθρωπος να πει για παράδειγμα ότι "μου αρέσει το χιούμορ του". Κι αν βρεις έναν άνθρωπο που κάτι σου αρέσει, είτε το χιούμορ του, είτε η εφυΐα του, η αγάπη που μπορεί να έχει σε έναν άλλο χώρο και μετά όλο αυτό μετά το χτίσεις μια μια ομάδα που θα του μάθει πράγματα και αυτός θα προσαρμοστεί, μπορεί να βγάλει κάτι καλό.