Δημήτρης Σταρόβας: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε μια αγωνία να κάνει 740 ερωτήσεις σε μια συνέντευξη»

Δημήτρης Σταρόβας: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε μια αγωνία να κάνει 740 ερωτήσεις σε μια συνέντευξη»

«Δεν μπορώ να εξηγήσω, πως ένας άνθρωπος θα σχολιάσει για το Μακεδονικό, όταν εγώ στο βίντεο μιλάω για το ανδρικό ξύρισμα»

Για την εμπειρία του στην τηλεόραση και μεταξύ άλλων τη μακρόχρονη τηλεοπτική του συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη μία» ο Δημήτρης Σταρόβας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάναμε μαζί πέντε σεζόν και θα πω για πολλοστή φορά, πως κάποια στιγμή πρέπει να βραβευτώ γι' αυτό, γιατί είμαι ο μοναδικός που το έκανε. Εγώ είμαι βολική αρκούδα, προσαρμόζομαι εύκολα. Όχι από έπαρση ή σνομπισμό, αλλά δεν ασχολούμα… Αν νιώσω ασφυκτικά κάπου ή άβολα εντελώς, θα σηκωθώ να φύγω. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν λέω πως μου έχει συμβεί ή συμβαίνει παντού, αλλά είναι κάποιοι άνθρωποι που το έχουμε αυτό υποσυνείδητα».

Ο Δημητρης Σταρόβας συνέχισε λέγοντας ότι «τον Γρηγόρη τον ξέρω πολλά χρόνια και λέγαμε πάντα ευθέως όσα μας ενοχλούσαν. Και μετά δηλαδή που έφυγα, τον έβλεπα στην εκπομπή και τον έπαιρνα τηλέφωνο και τον έβριζα! Τα τελευταία χρόνια βέβαια, πρέπει να πω, πως έχει βελτιωθεί πολύ, αλλά είχε μία αγωνία, όπως όλοι έχετε μια αγωνία, πως μια συνέντευξη για να είναι ωραία, πρέπει και να κάνεις γύρω στις 740 ερωτήσεις! Δηλαδή μιλάνε οι καλεσμένοι, έλεγε ο άλλος κάτι και έβλεπα την αγωνία στο βλέμμα του και ο Γρηγόρης να λέει: "Μάλιστα, να σε ρωτήσω κάτι άλλο" και του είχα πει, πώς φαίνεται σε εμένα, που τον ξέρω. "Δηλαδή θα σου αποκαλύψει κάποιος κάτι προσωπικό του και εσύ δεν θα το καταλάβεις". Γενικώς έχουμε μια μανία με την υπερβολή».

«Αυτό είναι κάτι, που το ζούμε γενικότερα, όχι μόνο στην τηλεόραση. Σου λέει δηλαδή κάποιος κάτι και εσύ απαντάς "ναι, κοίταξε να δεις, θα σου πω εγώ". Δεν μπορώ να εξηγήσω, πως ένας άνθρωπος θα σχολιάσει στο διαδίκτυο για το Μακεδονικό, όταν εγώ στο βίντεο μιλάω για το ανδρικό ξύρισμα» συμπλήρωσε.