Πέτρος Ξεκούκης για Βασίλη Τσιβιλίκα: «Με πήρε τηλέφωνο 1:30 και 2:45 έπαθε ανακοπή»

Πέτρος Ξεκούκης για Βασίλη Τσιβιλίκα: «Με πήρε τηλέφωνο 1:30 και 2:45 έπαθε ανακοπή»

Ο ηθοποιός μίλησε συγκινημένος για τις τελευταίες στιγμές του Σωτήρη Μουστάκα

Για τις δύσκολες στιγμές του Σωτήρη Μουστάκα, αλλά και για την τελευταία του συνομιλία με τον Βασίλη Τσιβιλίκα, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο Πέτρος Ξεκούκης.

«Τον πήγαινα στο νοσοκομείο κρυφά, γιατί δεν ήθελε να πικράνει την κόρη του, δεν ήθελε η Αλεξία να μάθει τίποτα. Πήγαμε και κάναμε πρόβες για τα μαλλάκια του…», είπε συγκινημένος για τον Σωτήρη Μουστάκα ο Πέτρος Ξεκούκης και συμπλήρωσε: «Όταν άρχισαν να του πέφτουν τα μαλλιά, φορούσε την περούκα. Είχε χάσει την ελπίδα του, μου έλεγε "εγώ θα φύγω τώρα"».

Για τον Βασίλη Τσιβιλίκα, ο Πέτρος Ξεκούκης αποκάλυψε: «Τρίτη βράδυ 01:30, χτυπάει το τηλέφωνο. Του λέω "έλα Βασίλη, συμβαίνει κάτι;". Μου λέει "τίποτα, πήρα να σου πω πόσο πολύ σε αγαπάω". Του λέω "τώρα το θυμήθηκες, αύριο το μεσημέρι μαζί θα είμαστε". Και στις 02:45 πεθαίνει από ανακοπή... Η Αλίκη το είπε αυτό, γιατί τη ρώτησαν πώς και τι. Και λέει "μου είπε ότι μιλάει με τον Ξεκούκη στο τηλέφωνο και μου είπε έρχομαι στο κρεβάτι να κοιμηθώ" και έπαθε ανακοπή στο σαλόνι του σπιτιού».

Για τον Κώστα Τσάκωνα, ο Πέτρος Ξεκούκης είπε ότι «μεχρι και την τελευταία στιγμή δεν έχασε το χιούμορ του».