MasterChef: Έξαλλος με παίκτη ο Σωτήρης Κοντιζάς – «Γιατί γελάς;»

MasterChef: Έξαλλος με παίκτη ο Σωτήρης Κοντιζάς – «Γιατί γελάς;»

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής απόψε στις 21:00

Τα αποτελέσματα της χθεσινής ομαδικής δοκιμασίας θα μάθουν απόψε στο MasterChef η μπλε ομάδα, με αρχηγό τον Θεόδωρο Γαλάνη και η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό τη Μαρία Λαζαρίδου.

Τα σχόλια των κριτών θα φέρουν προ εκπλήξεως κάποιους, που έδειχναν απόλυτα σίγουροι για το αποτέλεσμα και δεν είχαν αντιληφθεί τις αστοχίες τους. Τα λάθη φέρνουν διαφωνίες στα μέλη της ηττημένης ομάδας και η απόφαση της νικήτριας ομάδας για την ασυλία θα προκαλέσει αντιδράσεις. Ποια θα είναι όμως η απόφαση του αρχηγού της χαμένης ομάδας και πόσο θα επηρεάσει τις εξελίξεις;

Τα αποτελέσματα της ομαδικής δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα στη σημερινή ψηφοφορία. Έξαλλος ο Σωτήρης Κοντιζάς ακούγεται στο τρέιλερ να λέει σε κάποιον την ώρα της… κρίσης: «Γιατί γελάς;». Η ψηφοφορία μεγαλώνει και άλλο το χάσμα ανάμεσα στα μέλη της ηττημένης ομάδας και τα μαγειρικά κριτήρια τίθενται υπό αμφισβήτηση από κάποιους.

Το αποτέλεσμα φέρνει τελικά τρεις μάγειρες, που έχουν αποδείξει πόσο πολύ θέλουν να βρίσκονται στην κουζίνα του MasterChef, αντιμέτωπους στη δοκιμασία αποχώρησης. Οι τρεις σεφ κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τον διακεκριμένο τεχνολόγο τροφίμων και σεφ Δημήτρη Κονταράτο, ο οποίος φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων.