Δανάη Μπάρκα: «Δέχτηκα μίνι οπαδική επίθεση, ντροπή να συμβαίνουν αυτά»

Δανάη Μπάρκα: «Δέχτηκα μίνι οπαδική επίθεση, ντροπή να συμβαίνουν αυτά»

«Δεν θέλω να πω γιατί θα δώσω συνέχεια σε πράγματα που δεν θα ήθελα»

Μια μίνι οπαδική επίθεση δέχτηκε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, η Δανάη Μπάρκα στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, όπου βρέθηκε με τη Δέσποινα Καμπούρη για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα βόλεϊ της ΑΕΚ.

«Πήγαμε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε βόλεϊ, που το αγαπάμε και έχουμε άμεσα και έμμεσα μεγάλη προϊστορία. Επίσης στην ΑΕΚ στην ομάδα βόλεϊ ανδρών παίζει ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης που είναι φίλος μας και γυμναστής, ο σπουδαιότερος γυμναστής της Ευρώπης, ένας πολύ δικός μας άνθρωπος», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα, χωρίς να αποκαλύπτει το δεύτερο όνομα.

«Ο Πάνος Αδαμόπουλος», πρόσθεσε η Δέσποινα Καμπούρη, καθώς πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Δανάης Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε επίσης: «Πήγαμε εμείς εκεί γιατί ήταν το παιχνίδι για την άνοδο της ομάδας, να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά της ΑΕΚ που κέρδισαν. Ήμασταν ήρεμες. Φυσικά πάντα σε μια κερκίδα πορώνεσαι, σ’ αρέσει, αλλά είμαι διακριτική, πάντα είμαστε ήσυχες. Ωστόσο, αν και θα μπορούσα να το πω, δεν θα το πω, για μια μίνι οπαδική επίθεση που δέχτηκα. Δεν θέλω να πω γιατί θα δώσω συνέχεια σε πράγματα που δεν θα ήθελα. Ντροπή όμως να συμβαίνουν αυτά».