Νικoλέτα Μαυρίδη: «Ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα» λέει για τους πρώην συμπαίκτες της στο Survivor

Νικoλέτα Μαυρίδη: «Ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα» λέει για τους πρώην συμπαίκτες της στο Survivor

«Πώς ξέρουν τη γνώμη του κόσμου βέβαια, δεν ξέρω…» λέει με νόημα αναφερόμενη σε συμπεριφορές μπροστά στις κάμερες

Για την εμπειρία της στο «Survivor All Star» και τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι μίλησε η Νικολέτα Μαυρίδη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά, αφήνοντας αιχμές κατά των πρώην συμπαικτών της.

«Εγώ την πρώτη κουβέντα με την παραγωγή την έκανα το καλοκαίρι και τον Οκτώβρη ενημερώθηκα, ότι θα φύγω με τους πρώτους. Είχα ακυρώσει δουλειές, χορηγικά, το μαγαζί και τα λοιπά και ενημερώθηκα, ότι δεν θα κάνω trailer», ανέφερε αρχικά η Νικολέτα Μαυρίδη. «Αφού έφυγαν οι πρώτοι, μετά από δύο βδομάδες χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε "τρέχεις να κάνεις εμβόλια". Χάνονται, το απόλυτο κενό και με παίρνουν μια μέρα και μου λένε "φεύγεις τότε"... Το οικονομικό προφανώς είναι πρώτο, όποιος δεν το λέει, λέει ψέματα... Κανείς δεν θέλει να φανεί κακός στον κόσμο, κρύβονται πίσω απ’ το δάχτυλό τους», τονίζει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

«Πώς ξέρουν τη γνώμη του κόσμου βέβαια δεν ξέρω…», είπε με νόημα η Νικολέτα Μαυρίδη, αναφερόμενη σε συμπεριφορές μέσα στο ριάλιτι, για να απαντήσει ο Νίκος Μουτσινάς: «Αν έχει καλό σήμα στην παραλία». «Έχεις ένα δίκιο», ανταπάντησε γελώντας η πρώην παίκτρια του Survivor. «Φοβούνται τη γνώμη του κόσμου, γι’ αυτό είναι όλοι μαζεμένοι… αλλά αυτό φαίνεται από κάποιο σημείο και μετά... Δεν είχαμε πολλά-πολλά με τον Σπύρο Μαρτίκα, διαπληκτιστήκαμε λίγο πριν φύγω. Θεωρώ. ότι έχει τον ρόλο του, να υποκινεί τα πράγματα όπως θέλει», σχολιάζει στη συνέχεια.

Τέλος, η Νικολέτα Μαυρίδη επεσήμανε: «Το 2021 δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Ήταν 2-3 παίκτες τότε με κινητό και φαγητό. Γενικά ξεπουλιούνται για μία εβδομάδα. Είναι πολλά τα λεφτά. Εγώ ήξερα, ότι θα βγω υποψήφια. Νόμιζαν ότι ήμουν χαζή, αλλά προτιμώ να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ας κρατήσει ο άλλος τα 40.000. Εγώ θα τα βγάλω κάποια στιγμή όπως πρέπει».