Survivor All Star: Ξανά στην ίδια ομάδα Σάκης και Μαριαλένα – Έβαλε τα κλάματα ο επιχειρηματίας

Survivor All Star: Ξανά στην ίδια ομάδα Σάκης και Μαριαλένα – Έβαλε τα κλάματα ο επιχειρηματίας

«Δεν μπορώ να το κρύψω, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται»

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη απασχόλησαν περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη, το κοινό, στο Survivor του 2021.

Το άλλοτε πρώην ζευγάρι ήρθε ξανά κοντά στον Άγιο Δομίνικο και βγαίνοντας από το παιχνίδι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Μέσα σε λίγους μήνες από πρώην έγιναν νυν και πλέον ζουν τον έρωτά τους μέχρι και σήμερα.

Τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός είπε το όνομα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη εκείνη φάνηκε σίγουρη ότι θα παρέμενε στους Μπλε, μακριά από τον αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη.

Η παραγωγή όμως του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να τους ενώσει στην κόκκινη ομάδα με τους δύο παίκτες να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται από τη χαρά τους. Μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης έβαλε τα κλάματα.

«Με το που ανακοίνωσε ο Γιώργος ότι περνάω στην κόκκινη ομάδα, πέρα ότι δεν το πίστεψα, άρχισα να τρέχω πάνω στον Σάκη, ήταν πταγματική ευτυχία, είναι η καλύτερη μου μέρα στο παιχνίδι» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Η ανυπομονησία μου ήταν σχεδόν κοντά με το αποτέλεσμα του ’21 στον τελικό, για το αν θα είμαι ο νικητής ή όχι, τόσο πολύ το περίμενα, ήθελα πάρα πολύ να είμαι με τη Μαριαλένα, δεν μπορώ να το κρύψω, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται» είπε ο Σάκης Κατσούλης.