Βίκυ Καγιά: «Ποτέ δεν κατάλαβα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχθηκε bullying στο GNTM»

Βίκυ Καγιά: «Ποτέ δεν κατάλαβα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχθηκε bullying στο GNTM»

Τι είχε να πει για όσα έχουν κατά καιρούς ακουστεί για το πρόσωπο της

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στην Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Παρασκευής, στην Super Κατερίνα του Alpha. Μέσα σε όλα, το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια του STAR μίλησε για τη συνεργασία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Σοφία Χατζηπαντελή σε προηγούμενους κύκλους του GNTM.

Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική μου πρόταση για το GNTM και μάλιστα επέμεινα και πάρα πολύ. Είχε πολύ πλάκα η άτιμη αν και, βέβαια, δεν την έβρισκες πουθενά. Εκεί που ήταν χαρούμενη μετά ήταν λυπημένη και εκεί που νευρίαζε μετά γέλαγε. Δεν την έβρισκες πουθενά. Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow, δεν ξέρω γιατί με έκανε εκείνη και μη με ρωτάς. Δεν έχω ιδέα, σου το ορκίζομαι πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω. Μετά από το GNTM έχω μιλήσει με την booker της, η οποία με πήρε τηλέφωνο να μου πει να μην πάρω άσχημα το unfollow της Σοφίας και να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον. Της είπα να μην ανησυχεί γιατί είναι νέα παιδιά, έτσι είναι η ζωή και όλα καλά».

 

«Γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να εννοούσε την Βίκυ Καγιά στις δηλώσεις για το bullying; Που να ξέρω εγώ τι έχει στο μυαλό της; Το bullying γενικά είναι μια πάρα πολύ δύσκολη και ευαίσθητη λέξη που καλό είναι να μην την αγγίζουμε με τόση ευκολία. Και γω έχω δεχθεί πάρα πολύ αλλά, από την ηλικία που ξεκίνησα εγώ που τότε ήταν επιτρεπτό και ήταν μια άλλη ηλικία και μια άλλη εποχή, δεν το παίρναμε τότε σαν bullying. Όσον αφορά όμως την εποχή που διανύουμε, που δεν είναι επιτρεπτό αυτό το πράγμα να λέγεται ούτε να υπονοείται για κανέναν, πόσο μάλλον για μια γυναίκα παντρεμένη με δυο παιδιά και άλλα δύο εν δυνάμει που είναι από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι, δεν υπάρχει λόγος να αφήνονται τέτοιες αιχμές. Από την άλλη, όμως, γιατί να το πει για μένα; Εγώ δεν το πήρα ποτέ ότι το είπε για μένα, οι υπόλοιποι το πήραν ότι το είπε για μένα. Η αλήθεια είναι πως εγώ ποτέ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο».

 

«Από εμένα δεν έχει γίνει κάτι σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι. Από δηλώσεις, υπονοούμενα και τοξικότητα ακόμα και ένας ελέφαντας μπορεί να ενοχληθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πήρα όσα ακούστηκαν πολύ στα σοβαρά γιατί είναι ένα πράγμα που έχω πάντα σημαία στη ζωή μου. Στη ζωή κάποιοι μας αγαπάνε και κάποιοι δεν μας αγαπάνε, κάποιοι μας σέβονται και κάποιοι δεν μας σέβονται, κάποιοι μας παραδέχονται και κάποιοι δεν μας παραδέχονται. Δεν μπορούμε για το υπόλοιπο της ζωής μας να προσπαθούμε να πείσουμε τον καθένα για το τι είμαστε και τι πιστεύουμε παρά μόνο αυτούς που έχουν σημασία για εμάς» συμπλήρωσε, επίσης, η Βίκυ Καγιά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

«Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν έχω μιλήσει αλλά έχω μιλήσει με την Ηλιάνα. Βέβαια, την πήρα εγώ τηλέφωνο και της είπα «δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που γίνονται και εξηγήστε μου τον λόγο». Η απάντηση που πήρα ήταν πως «μας έχουν πει από μέσα ότι εσύ ζήτησες να φύγουμε». Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές αυλές, μέσα και έξω από τα καμαρίνια, και μια δική αρχή είναι πως όποιος έρχεται και μου κουτσομπολεύει κόσμο, με ωραίο και όμορφο τρόπο, τον απομακρύνω γιατί δεν θέλω να ακούω τίποτα για κανένα.