Τζο Μαριδάκη για Survivor: «Στο παιχνίδι δεν κινδυνεύεις από την πείνα αλλά από την έλλειψη συναισθημάτων»

Τζο Μαριδάκη για Survivor: «Στο παιχνίδι δεν κινδυνεύεις από την πείνα αλλά από την έλλειψη συναισθημάτων»

«Το θεωρούν επικίνδυνο εκεί μέσα να είσαι ακέραιος χαρακτήρας» λέει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι για τους συμμετέχοντες

Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο στο «Survivor All Star» έκανε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» η πρώην παίκτρια του ριάλιτι Τζο Μαριδάκη.

«Περνάμε δύσκολα εκεί, είναι όντως δύσκολα. Σίγουρα δεν τα βλέπετε όλα, με το μοντάζ κόβουν πολλά», ανέφερε αρχικά η Τζο Μαριδάκη. «Στο Survivor δεν κινδυνεύεις από την έλλειψη τροφής. Κινδυνεύεις από την έλλειψη συναισθημάτων και εσωτερικής ομορφιάς» τόνισε και συμπλήρωσε: «Όλοι ζούμε το ίδιο. Το θέμα είναι, πώς εκλαμβάνει κανείς τα ερεθίσματα. Εγώ επέλεξα να μην εμπλακώ στους καβγάδες. Στο περσινό πήγα ξεκάθαρα για την εμπειρία. Φέτος μου ζήτησε η παραγωγή να μπω και μπήκα για το οικονομικό».

«Όταν μπήκαμε, κάποιοι με ρωτούσαν να τους πω, τι γίνεται έξω, αλλά δεν ήθελα να τους πω. Τους έλεγα, ότι δεν το παρακολουθούσα. Ο Τάκης ειδικά, ήθελε να μάθει», αποκαλύπτει η Τζο Μαριδάκη. «Οι καταστάσεις εκεί μέσα δεν με επηρέαζαν. Εκεί επιβιώνει καλύτερα, όποιος είναι δυνατότερος πνευματικά και εγώ θεωρώ πως είμαι. Έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, έχω διαβάσει πολλά βιβλία. Το θεωρούν επικίνδυνο εκεί μέσα να είσαι ακέραιος χαρακτήρας», σημειώνει.