Μελέτης Ηλίας: «Ζούμε πολύ άσχημες καταστάσεις και καθόμαστε και κάνουμε πολιτικές αντιπαραθέσεις»

Μελέτης Ηλίας: «Ζούμε πολύ άσχημες καταστάσεις και καθόμαστε και κάνουμε πολιτικές αντιπαραθέσεις»

«Τα χρησιμοποιούν όλα αυτά, τα Τέμπη, το Μάτι, για πολιτική αντιπαράθεση εξαιτίας ενός θυμού. Θεωρώ ότι είναι πολύ λάθος να εργαλειοποιούνται τέτοια γεγονότα»

Για τα οφέλη της ψυχοθεραπείας και την εργαλειοποίηση τραγικών γεγονότων, όπως αυτό στα Τέμπη, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο Μελέτης Ηλίας.

«Θεωρώ ότι ειδικά τα παιδιά, έχοντας περάσει όλα αυτά με την τηλεκπαίδευση και την καραντίνα, καλό θα ήταν με την παραμικρή ευκαιρία που θα μας δοθεί ως γονείς, να πάμε σε παιδοψυχολόγο. Είναι ακόμη ένα θέμα ταμπού, αλλά μπορεί να το ωφελήσει πάρα πολύ στην ενήλικη ζωή του», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός. «Εγώ πριν κάνω ψυχοθεραπεία, ήμουν πολύ θυμωμένος, ευέξαπτος και αντιδραστικός. Ο κόσμος έχει τρομερό θυμό, γίνονται γύρω του τόσα άσχημα πράγματα και δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί. Κάνεις ένα ποστ και από κάτω γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του», επισημαίνει.

«Τα χρησιμοποιούν όλα αυτά, τα Τέμπη, το Μάτι, για πολιτική αντιπαράθεση, εξαιτίας ενός θυμού. Ζούμε πολύ άσχημες καταστάσεις αυτή τη στιγμή και καθόμαστε και κάνουμε πολιτικές αντιπαραθέσεις», υποστηρίζει. «Θεωρώ ότι είναι πολύ λάθος να εργαλειοποιούνται τέτοια γεγονότα. Πολλές φορές έχω δεχθεί προσωπική επίθεση», εξομολογείται ο Μελέτης Ηλίας, ενώ θεωρεί πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική.