«Οι Πειρατές της Καραϊβικής»: Η Κίρα Νάιτλι αποκλείει επιστροφή της στην κινηματογραφική σειρά

«Οι Πειρατές της Καραϊβικής»: Η Κίρα Νάιτλι αποκλείει επιστροφή της στην κινηματογραφική σειρά

Ξεκαθάρισε ότι ο χαρακτήρας της Ελίζαμπεθ Σουάν που υποδυόταν, αποχώρησε και δεν μπορεί να επιστρέψει

Η Κίρα Νάιτλι απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της στην κινηματογραφική σειρά «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», λέγοντας ότι δεν θα ήθελε να αλλάξει το γεγονός, ότι ο χαρακτήρας που υποδύθηκε έχει αποχωρήσει.

Η Αγγλίδα ηθοποιός δήλωσε, ότι είναι ικανοποιημένη με το πώς η Ελίζαμπεθ Σουάν, χαρακτήρας που υποδύθηκε στη σειρά, τερμάτισε την πορεία της. Η Κίρα Νάιτλι όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του EW για το ενδεχόμενο επιστροφής της σε νέα ταινία, απάντησε: «Εννοώ, αναχώρησε τόσο όμορφα. Αναχώρησε μακριά με λαμπρό στυλ». Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», η οποία βοήθησε να ξεκινήσει η καριέρα της Κίρα Νάιτλι. Ωστόσο, η ηθοποιός παραδέχτηκε, ότι δεν θυμάται «πολλά» από την ταινία, επειδή τη γύρισε σε ένα τόσο κομβικό και απίστευτα πολυάσχολο στάδιο της καριέρας της.

Για την πρώτη ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού» η Κίρα Νάιτλι είπε: «Εκτόξευσε πραγματικά την καριέρα μου. Εκείνη τη χρονιά γύρισα επίσης τις ταινίες "Bend It Like Beckham", "Love Actually". Λοιπόν, με ρωτούν και για τις τρεις. Δυστυχώς, ήμουν 16 και 17, οπότε δεν θυμάμαι πολλά από τότε, αλλά ναι, σίγουρα ήταν μια πολύ σπουδαία χρονιά για μένα» εξήγησε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...