Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Για εμένα το πρωινό εκείνο 10 με 1 είναι ένα πράγμα χαλαρωτικό»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Για εμένα το πρωινό εκείνο 10 με 1 είναι ένα πράγμα χαλαρωτικό»

Η δήλωση που τον έφερε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Λιάγκα

Την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου υποδέχθηκε την Τρίτη (28/2) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

Οι παρουσιαστές του Breakfast@star μίλησαν για την πορεία τους μέχρι τώρα στην πρωινή ζώνη και αποκάλυψαν «Είναι όνειρό μας να κάνουμε καριέρα στην τηλεόραση – Έχουμε πιο μεγάλα αυτιά παρά στόμα». Βέβαια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του για το πώς έχει συνδυάσει ο ίδιος στο μυαλό τις ζώνες το πρωί.

«Έχω κόλλημα, την αγαπώ την τηλεόραση. Νιώθω ότι είναι πολύ τίμιο αυτό που λες για την καριέρα και θα σου δώσω συγχαρητήρια. Είναι πολύ ωραίο που το σκέφτεσαι γιατί στην Ελλάδα πολλές φορές λέμε άλλα και σκεφτόμαστε άλλα. Για εμένα το πρωινό εκείνο 10 με 1 είναι ένα πράγμα χαλαρωτικό. Επειδή το 7 με 10 το πρωί είναι ενημερωτικό, δεν θέλω να βλέπω συνεχώς ενημέρωση» δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Βέβαια να το πω για να μην φανεί ότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τις εκπομπές που συνεχίζουν να κάνουν δημοσιογραφία μετά τις 10 κι αυτός είναι κι ο ΑΝΤ1 βέβαια, είναι και κόσμος που του αρέσει να βλέπει τι συμβαίνει στην επικαιρότητα. Εγώ πάλι θέλω να χαλαρώσω και να ακούσω λίγο κουτσομπολιά και να περάσει η ώρα. Δεν θα μπορούσατε να κάνετε και κάτι άλλο, δεν είστε δημοσιογράφοι, όπως κι εγώ και δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να ασχοληθώ με τα σοβαρά θέματα και τα εγκλήματα. Το κάνουν άλλα παιδιά. Ίσως επειδή δεν μπορώ να το κάνω, δεν θέλω και να ασχοληθώ» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πρόσφατα σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα επέστρεφε στην πρωινή ζώνη, ανέφερε πως δεν έχει μιλήσει για να αναλάβει πρωινή εκπομπή και πρόσθεσε: «Αν με ρωτάτε αν θα έκανα πρωινό, ναι θα έκανα. Το έχω ξαναπεί. Κάνω πρωινό τόσα χρόνια. Σηκωνόμαστε στις 06:00 το πρωί για το ραδιόφωνο. Μου αρέσει το πρωινό, μου αρέσει το πρωινό στην τηλεόραση, δεν θα το έκανα έτσι όπως το κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Θα έκανα ψυχαγωγία, θέλω να ξαναφέρω το γέλιο. Θα ξαναέκανα το παλιό εκείνο πρωινό, με τα παιχνίδια, με το γέλιο, με τη χαρά».

Δήλωση που – όπως ήταν αναμενόμενο – δεν έμεινε αναπάντητη από τον παρουσιαστή της πρωϊνής ζώνης του Ant1. «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν κάνει καθημερινή εκπομπή γι’ αυτό κάνει καθημερινό ραδιόφωνο», τόνισε και νέος γύρος ξεκίνησε στην κόντρα των δυο τους με την απόκριση του τελευταίου: «Επειδή δεν βλέπω πρωινές εκπομπές, δεν μπορώ να κάνω πρωινό; Αν το είπε αυτό, θα έχει μια δική του λογική».