Αγγελική Νικολούλη: Η πληροφορία που την σόκαρε – «Αν όντως συμβαίνει αυτό, μιλάμε για Θεία Δίκη»

Αγγελική Νικολούλη: Η πληροφορία που την σόκαρε – «Αν όντως συμβαίνει αυτό, μιλάμε για Θεία Δίκη»

Δείτε βίντεο

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», όταν έλαβε μήνυμα από συνεργάτη της αναφορικά με υλικό που έστειλε τηλεθεατής για κάποια υπόθεση.

«Δες από που έρχεται η πληροφορία. Έγινε μία ταυτοποίηση και κοίτα τι μας λένε. Πήραμε και πράγματα στο κινητό» της είπε χαρακτηριστικά.

«Πω, πω πω, τι μου λες τώρα; Αν όντως συμβαίνει αυτό που μας έστειλε ο μάρτυρας μιλάμε για Θεία Δίκη. Ξέρεις τι σημαίνει Θεία Δίκη; 27 χρόνια σε αυτή την εκπομπή το έχω ζήσει πολλές φορές εγώ» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Όταν ο σκηνοθέτης της εκπομπής, Σωτήρης Σπαθάρης, της ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις, η Αγγελική Νικολούλη του απάντησε: «Τι θέλεις, Σωτήρη; Διάλειμμα; Ποιο διάλειμμα; Αν δεις τι βόμβα έχουμε στα χέρια μας, θα καταλάβεις. Πάμε σε διαφημίσεις εντάξει αλλά μετά κατέβα κάτω να δεις τι μας ήρθε».

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως η πληροφορία που της ήρθε προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και αφορά σε μία πολύκροτη υπόθεση που ερευνά επί χρόνια η εκπομπή, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.