My Style Rocks: Η δυναμική είσοδος μίας νέας διαγωνιζόμενης προκαλεί ταραχή

My Style Rocks: Η δυναμική είσοδος μίας νέας διαγωνιζόμενης προκαλεί ταραχή

Έχει ήδη σχηματίσει την άποψή της για τα looks που παρουσιάζουν οι διαγωνιζόμενες και δε διστάζει να την πει

Μία νέα... fashionista έρχεται στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks σήμερα στις 17:00 στον ΣΚΑΪ και προκαλεί... ταραχή με τις ατάκες της!

Η Αιμιλία Σαββάτη έχει ήδη σχηματίσει την άποψή της για τα looks που παρουσιάζουν οι διαγωνιζόμενες, που βρίσκονται στο My Style Rocks και δε διστάζει να την πει. Για ποια παίκτρια θεωρεί πώς έχει χάσει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της; Η συζήτηση ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες και οι αλληλοκατηγορίες για τη χρήση στυλίστα από κάποιες επανέρχονται.

Μήπως όμως οι fashionistas αναλώνονται πολύ σε αυτό και λιγότερο στη δημιουργία των looks τους; Με τι βαθμούς θα υποδεχτούν τη νέα διαγωνιζόμενη ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης;

Ποια είναι η νέα fashionista του My Style Rocks:

Αιμιλία Σαββάτη

Ηλικία: 29 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Η Αιμιλία ασχολήθηκε για 10 χρόνια με το modelling, αλλά ποτέ δεν άφησε τη βασική της δουλειά στο λογιστήριο της οικογενειακής επιχείρησης.

Από μικρή όταν έβλεπε τηλεόραση τη μάγευαν τα όμορφα ρούχα των παρουσιαστριών και των ηθοποιών. Έτσι ξεκίνησε να παίρνει διάφορα ρούχα της μητέρας της και να τα συνδυάζει! Μπορεί να υποστηρίξει όλα τα στυλ, της αρέσει να ντύνεται σέξι και να είναι πάντα στιλάτη.

Στο My Style Rocks έρχεται γιατί θέλει να δείξει διαφορετικές καθημερινές προτάσεις. Θεωρεί τα ντυσίματα κάποιων άλλων κοριτσιών κάπως αμήχανα και δεν θα διστάσει να τους το πει. Πιστεύει πως η ίδια είναι ανταγωνιστική την ώρα που πρέπει και όταν πρέπει. Δεν πρόκειται ποτέ να προσβάλλει συμπαίκτριά της εάν όμως η ίδια αισθανθεί ότι προσβάλλεται, θα απαντήσει.

Από τα μέλη της κριτικής επιτροπής θεωρεί πως ο Δήμητρης Σκουλός «σε πιάνει αδιάβαστη» με το καλημέρα σας!

Δείτε το τρέιλερ: