Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εγώ δεν δίνω αγκαλιές του Ιούδα»

Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εγώ δεν δίνω αγκαλιές του Ιούδα»

Το μήνυμά όλο νόημα της πασουσιάστριας στον συνεργάτη της για τα γενέθλιά του που συμπίπτουν με της κόρης της Λάουρας

Η Ελένη Μενεγάκη δεν ξεχνά τα γενέθλια του συνεργάτη της, Δημήτρη Ουγγαρέζου, αφού είναι την ίδια μέρα με τα γενέθλια της κόρης της, Λάουρας Λάτσιου και τον αγκάλιασε και του έστειλε και το μήνυμά της όλο νόημα.

«Το κοριτσάκι μου που γίνεται 18. Πόσο ευτυχισμένη και περήφανη μανούλα είμαι για όλη αυτή τη διαδρομή που έχουμε κάνει μαζί» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια πήγε κοντά στον συνεργάτη της και είπε: «Και πώς τα ‘φερε έτσι η ζωή… Ένα αγόρι που είχα στο μάτι πολλά χρόνια, ήταν λίγο τζαναμπέτης, με κούρασε λίγο μέχρι να έρθει. Δεν πειράζει, ήρθε. Και κοίτα να δεις, που του λέω, ότι ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, η μαμά Ελένη κάθε φορά που θα γιορτάζει την κόρη της, τη Λάουρα, θα σε σκέφτεται κι εσένα μ’ έναν τρόπο».

Τον αγκάλιασε δε και του είπε με νόημα «εγώ δεν δίνω αγκαλιές του Ιούδα. Ή αγκαλιάζω ή δεν αγκαλιάζω». «Τι κάρμα είναι αυτό;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια του είπε, ότι θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του αύριο 10 Φεβρουαρίου, χωρίς τον Μάκη Παντζόπουλο.