Ελένη Χατζίδου για τα σχόλια σε Τούνη – Αλεξάνδρου: «Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες»

Ελένη Χατζίδου για τα σχόλια σε Τούνη – Αλεξάνδρου: «Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες»

«Καλά έκαναν. Ξέρουν να φροντίσουν το παιδί τους»

Τα σχόλια που δέχθηκαν από κοινού τα τελευταία 24ωρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star.

«Καλά έκαναν. Ξέρουν να φροντίσουν το παιδί τους. Και καλά πρέπει να κάτσεις μέσα 40 μέρες. Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες που γνωρίζουν καλύτερα από εσένα σε ποιον μήνα μπορείς να κάνεις γυμναστική, πότε πρέπει να σταματήσεις να θηλάζεις και αν πρέπει να θηλάσεις, πότε πρέπει να σαραντήσεις και γιατί βγήκες…» σχολίασε η Ελένη Χατζίδου.

«Άλλο να σχολιάσουν και άλλο να σε κατακρίνουν. Εγώ μπαίνω και στη θέση του Δημήτρη, ο οποίος αναγκάστηκε να απαντήσει με έρευνα από επιστήμονα. Κάτι έπρεπε να πει» ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Σταύρο που λέει ότι δεν χρειάζεται να απαντάς σε όλα αυτά αλλά από την άλλη τους καταλαβαίνω. Έρχεσαι σε κάποια φάση ως εδώ και λες: ε φτάνει πια, εγώ είμαι η μάνα και θα κάνω ό,τι θέλω» σχολίασε επί του θέματος η Μαίρη Αργυριάδου.

«Είναι δημόσια πρόσωπα. Το θέμα είναι πώς λες κάτι. Φαντάζομαι ότι τα σχόλια ήταν άσχημα και αρνητικά. Ρωτήστε αν θέλετε να μάθετε τόσο πολύ» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.