Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η συμφωνία που έκαναν οι παίκτες με τον Ατζούν πριν φύγουν για το Survivor All Star

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η συμφωνία που έκαναν οι παίκτες με τον Ατζούν πριν φύγουν για το Survivor All Star

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια αποκάλυψε ότι το ζήτημα των κινητών συζητήθηκε με τον παραγωγό και τον παρουσιαστή του ριάλιτι

Για τη συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες του Survivor All Star με τον Ατζούν Ιλιτσαλί πριν ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έγινε ένα ραντεβού πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο, παρουσία όλων των παικτών, του Ατζούν Ιλιτσαλί, του Γιώργου Λιανού και στελεχών της Acun Medya. Όλοι μαζί κάναμε αυτό το ραντεβού και είπαμε, ότι επειδή στα προηγούμενα υπήρχε αυτό το πράγμα με τα κινητά, με τις κλεψιές και όλα αυτά, θα κάνουμε μια συμφωνία όλοι εδώ μπροστά», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι είπε στη συνέχεια: «Αν πιαστεί κάποιος με κινητό, είστε σύμφωνοι να αποχωρήσει; Να αποβληθεί; Οπότε, συμφωνήσαμε όλοι οι παίκτες σε αυτό, ότι αν πιαστεί κάποιος με κινητό, θα αποχωρήσει, θα αποβληθεί από το παιχνίδι. Η συμφωνία αυτή έγινε πριν ταξιδέψουμε».

Παρακαλούμε περιμένετε ...