Χριστοπούλου για Σολωμού: «Η Μαρία το έχασε για μένα»

Χριστοπούλου για Σολωμού: «Η Μαρία το έχασε για μένα»

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της ηθοποιού για «γυναίκες Α και Β»

Η Μαρία Σολωμού έδωσε συνέχεια σε podcast της, για το τι εννοεί μιλώντας για «γυναίκες Α και Β», προκαλώντας νέες αντιδράσεις από τις γυναικείες παρουσίες στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αντέδρασε στις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού λέγοντας: «Ρε παιδιά πάμε καλά; Χωριζόμαστε σε Α και Β; Είμαστε σοβαρές τώρα δηλαδή; Εγώ δεν δέχομαι να με χωρίζουν σε Α και σε Β, είτε είμαι στο Α είτε είμαι στο Β… Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν χώριζα τους ανθρώπους σε Α, Β ή 1, 2, 3. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Από πού προκύπτει αυτό το πράγμα; Τι θα πει Α και Β; Από πού προκύπτει και ποιος το ορίζει όλο αυτό; Τι θα πει δεύτερος ρε παιδιά;».

Η Έλενα Χριστοπούλου από την πλευρά της είπε: «Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα, περνάμε από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου. Από το Α έως το Ω πάμε όλες. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας όλες γινόμαστε όλα τα γράμματα. Και όταν λέω όλες μας, εννοώ όλες μας κρίνουμε και λέμε "βάζει πολλά φίλτρα", "είναι λαϊκιά", "κερατώνει τον γκόμενό της" και "το παίζει κυρία". Καλό είναι τέτοιου νηπιακού επιπέδου συζητήσεις να μη γίνονται. Η Μαρία το έχασε για μένα».