Δήμος Αναστασιάδης: «Ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα της»

Δήμος Αναστασιάδης: «Ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα της»

Ο ερμηνευτής για τα ευτράπελα που έχει βιώσει στη δουλειά του και τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για το άβολο περιστατικό με θαυμάστρια σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, το ευτράπελο που του έτυχε στη σκηνή και τη σχέση του με την σύζυγό του, Τζένη Θεωνά.

«Στο βιντεοκλίπ του "Ένα θέλω μπορεί" προσπαθούσαμε να βρούμε το νόημα του τραγουδιού. Η εικόνα που μας ήρθε, ήταν οι γυναίκες του Ιράν», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης σχετικά με το βιντεοκλίπ τραγουδιού του. Αναφερόμενος σε ευτράπελα που έχει βιώσει στις πίστες, είπε ότι «κάποια στιγμή το σκυλάκι μου είχε ανέβει στην πίστα», ενώ αποκάλυψε ότι «μία θαυμάστρια ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα, πέταξε τα ρούχα. Άβολο και κωμικό μαζί».

Για την σύζυγό του, ηθοποιό Τζένη Θεωνά, υπογράμμισε πως «μου αρέσουν οι άνθρωποι που κινούνται στα άκρα. Η Τζένη Θεωνά είναι μια χαρισματική γυναίκα, με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Η συμβουλή της και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, είναι πάντα σωστά. Η Τζένη είναι συγκλονιστική ως παρουσιάστρια. Της είχα πει όταν γνωριστήκαμε "αυτό είσαι". Την βλέπω πια ως παρουσιάστρια, αυτό είναι δήλωση μου». Ερωτηθείς αν θα μπορούσε και ο ίδιος να είναι παρουσιαστής, ο Δήμος Αναστασιάδης απάντησε ότι «δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι παρουσιαστής, ίσως κριτής σε talent show».

Στην συνέχεια μιλώντας για τον γιο του είπε, ότι «στον Αρίωνα αρέσει να είναι σούπερ ήρωας, δεν βλέπω κάτι καλλιτεχνικό σε όλο αυτό. Περισσότερο "κόβω" τον γιο μου για κομάντο, παρά να ασχολείται με την τέχνη. Η Τζένη έχει κάποια standards για τον μικρό, εγώ όχι. Το μόνο που θέλω, είναι να είναι ευτυχισμένος», σημείωσε. Τέλος αναφερόμενος στις εμφανίσεις του και την περιοδεία του, είπε ότι «ξεκινάω εμφανίσεις από τις 10 Φεβρουάριου στο "Voodoo" και τον Μάρτιο στην Κύπρο».