«Χαμογέλα και Πάλι»: Ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο στη Σίσσυ Χρηστίδου

«Χαμογέλα και Πάλι»: Ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο στη Σίσσυ Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια τον διέκοψε από την επίθεση που έκανε ο ποινοκολόγος στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε ο Αλέξης Κούγιας, θέλοντας να τοποθετηθεί, αναφορικά με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των ανήλικων κοριτσιών στην Πάτρα.

«Ήταν μία καραστημένη εκπομπή με μοναδικούς καλεσμένους ιατροδικαστές και χωρίς να έχουν κάνει ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορουμένης. Θα σας πω ποιες ερωτήσεις έπρεπε να του κάνει ο κύριος Φρέσκος, που δεν τις έκανε» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στον αέρα του Mega. Στη συνέχεια ο ποινικολόγος εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση ενάντια στους δύο ιατροδικαστές, Νίκο Καρακούκη και Γρηγόρη Λέων, επικαλούμενος στοιχεία που αμφισβητούν την εγκυρότητα των πτυχίων τους.

«Ο κύριος Λέων διαφημίζει σχολή, που μπορείς να πάρεις πτυχίο ιατροδικαστή με 850 ευρώ» τόνισε σε κάποιο σημείο ο Αλέξης Κούγιας, με την Σίσσυ Χρηστίδου να τον καλεί να εστιάσουν στην ουσία της υπόθεσης. Τότε ο Αλέξης Κούγιας της είπε κοφτά «λυπάμαι, γεια σας, γεια σας» και έκλεισε το τηλέφωνο.