Φαίη Σκορδά κατά Μπο: «Εντάξει μίλησες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η συνέχεια»

Φαίη Σκορδά κατά Μπο: «Εντάξει μίλησες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η συνέχεια»

«Χθες ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε... βλέπω τα πάντα»

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχώρησε από το Survivor και η σχέση της με τον Μπο, πριν μπει στο παιχνίδι και όλο αυτό που είδαμε να συμβαίνει με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Στο «Πρωινό μας» την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του θέματος, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κριτικάρει την αντιμετώπιση που έχει ο Μπο στο ζήτημα αυτό τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε:

«Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, σαφώς στρέφεσαι σε αυτούς τους οποίους πληγώνονται και στη συγκεκριμένη ο Μπο. Ήταν ένας άνθρωπος που αλλιώς τα είχε σκεφτεί αλλιώς του ήρθανε, άσχετα ότι δεν έχουμε ακούσει ακόμα την Καρολίνα, άσχετα όλο αυτό το πράγμα το βλέπουμε σαν μια υπερβολή, δεν τον κρίνω. Αλλά όταν βλέπω τα πάντα σε stories. Εχθές ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε… βλέπω τα πάντα».

«Εντάξει μίλησες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η συνέχεια, μου κάνει λίγο περίεργη. Και σκέφτηκα ότι σε μία προηγούμενη στιγμή, σε έναν άλλο τραγουδιστή -δεν θέλω να πω το όνομά του- που είχε σχέση με την Μαριαλένα, τον κυνηγούσαμε και κρυβόταν και δεν μίλησε ποτέ. Είναι θέμα επιλογής και στάσης ζωής», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.