Μελέτης Ηλίας: Η κριτική που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του

Μελέτης Ηλίας: Η κριτική που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει παίξει για έξι μόλις θεατές στο υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης

Για την πορεία του στην υποκριτική και την ψυχοθεραπεία που τον βοήθησε να μάθει καλύτερα τον εαυτό του, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο Μελέτης Ηλίας, ενώ θυμήθηκε και τη χειρότερη κριτική που διάβασε ποτέ για αυτόν.

«Έχω τύχει σε θίασο, που ήμασταν 25 άτομα, ένας δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος, είχε μία περίεργη συμπεριφορά και είχαμε διαλυθεί. Ξέρεις, είναι λίγο σαν τα μικρόβια. Αν μπει το μικρόβιο, μετά αρχίζει και διασπείρεται» δηλώνει ο Μελέτης Ηλίας για τις κακές συνεργασίες στο θέατρο. Όσο για το ποια ήταν η χειρότερη κριτική που έχει διαβάσει για τον ίδιο, ο ηθοποιός θυμάται: «Την πρώτη φορά που έπαιξα με ρόλο στην Επίδαυρο, πριν 15 περίπου χρόνια, διάβαζα μία τεράστια κριτική, όλα της είχαν φανεί χάλια της κριτικού. Και λέω "εντάξει, εγώ της γλίτωσα". Φτάνω στο τέλος και λέει "και χειρότερος όλων ο Μελέτης Ηλίας". Δε μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ». Μάλιστα, ο Μελέτης Ηλίας δεν διστάζει να παραδεχθεί, ότι έχει παίξει για έξι μόλις θεατές στο υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης ως μαθητής της σχολής.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Μελέτης Ηλίας αποκαλύπτει, ότι κατά πάσα πιθανότητα η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν, ωστόσο υπάρχει ακόμη κόσμος, που τον ρωτά για το πότε θα συνεχιστεί η σειρά «Το Σόι Σου». «Νομίζουν ότι ακόμα το γυρίζουμε, ενώ το έχουμε τελειώσει εδώ και 4 χρόνια. Παρ’ όλο που τα "Καλύτερά Μας Χρόνια" δεν συγκρίνονται σε νούμερα τηλεθεάσης με σειρές μεγάλων ιδιωτικών καναλιών, τα χτυπήματα στο Ertflix ισοδυναμούν με κάτι τέτοιο» σημειώνει ο Μελέτης Ηλίας.

Τι ήταν όμως αυτό που άλλαξε μέσα του αμέσως μετά την ψυχοθεραπεία; Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογείται: «Ήμουν πολύ πεισματάρης, δεν έκανα το βήμα πίσω. Αυτό που πετυχαίνεις δουλεύοντας με τον εαυτό σου, είναι να το παραδεχτείς. Έχω να πω σε όλους τους άντρες, που θεωρείται ακόμη ταμπού, να το τολμήσουν, γιατί θα τους κάνει πολύ καλό».