Νεφέλη Ορφανού για Φιλιππίδη: «Αν είναι αλήθεια ότι έδειξε το μόριό του, πρέπει να τον δει γιατρός»

Νεφέλη Ορφανού για Φιλιππίδη: «Αν είναι αλήθεια ότι έδειξε το μόριό του, πρέπει να τον δει γιατρός»

«Όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση και με είδε στεναχωρημένη, ήρθε και μου πέταξε τον μισθό του στα πόδια μου. Εγώ αυτό δεν το ξεχνάω» λέει η ηθοποιός

Την δική της εμπειρία από τη συνεργασία της τόσο με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όσο και με τον Γιώργο Κιμούλη, εξέφρασε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Νεφέλη Ορφανού.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ έντονος από όλες τις πλευρές. Τον καιρό που ήμασταν μαζί, τέτοιο πράγμα δεν είχα δει. Βεβαίως, ήταν πάρα πολύ ορμητικός, με ταπεραμέντο και εξαιρετικό ταλέντο. Λυπάμαι πάρα πολύ, που τα πράγματα ήρθαν έτσι, γιατί χάνεται ένας άνθρωπος ή χάνεται προσωρινά» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας άνθρωπος, που όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση και με είδε στεναχωρημένη, ήρθε και μου πέταξε τον μισθό του στα πόδια μου. Εγώ αυτό δεν το ξεχνάω. Από τότε τον εκτίμησα πάρα πολύ. Για μένα αυτό μετράει, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, παρότι δεν έχω ζήσει μια τέτοια κατάσταση». «Δεν ξέρω αν τη ζούσα πώς θα αντιδρούσα. Αν είναι αλήθεια ότι κατέβασε το εσώρουχό του και έδειξε το μόριό του, θα πρέπει να τον δει ένας γιατρός» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη, η Νεφέλη Ορφανού είπε: «Γιατί εμένα ο Κιμούλης μου φέρθηκε καλά; Εμένα αυτοί οι άνθρωποι γιατί μου φέρθηκαν καλά; Έχω κανένα φωτοστέφανο; Ήμουν και πολύ όμορφη… Εμένα μου έχει φερθεί άψογα. Όσες φορές έχω συνεργαστεί μαζί του, ήταν πάρα πολύ κύριος».

Ωστόσο, η Νεφέλη Ορφανού στέκεται στο πλευρό των θυμάτων επισημαίνοντας ότι «για να το λένε τα θύματα, πάει να πει, ότι κάτι συμβαίνει, δεν μπορεί να μη συμβαίνει. Εγώ εξηγώ, ότι εγώ και από τους δύο είχα μια εξαιρετική συμπεριφορά. Βεβαίως, τα ραντεβουδάκια τα ζητούσαν όλοι τότε: Πάμε να βγούμε, να φάμε, να πιούμε… Ε όχι!».