Τάκης Ζαχαράτος: Μού ζήτησαν να παίξω την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία

Τάκης Ζαχαράτος: Μού ζήτησαν να παίξω την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία

«Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί… ήταν τραγικό αυτό που σκέφτηκαν»

Μια πρωτόγνωση αποκάλυψη έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων μίλησε για το ξεκίνημά του στην Αθήνα και την περίεργη πρόταση που του είχαν κάνει να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία.

«Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί. Όταν έκανα την Αλίκη, με πήραν από μια εταιρία παραγωγής και μου λένε θέλουμε να σας γνωρίσουμε. Μπαίνω μέσα σε ένα γραφείο και μου λένε θα θέλαμε να κάνουμε μια ταινία για την Αλίκη. Εγώ με τεράστιο σεβασμό στην Αλίκη. Μου λένε και συνειδητοποιώ ότι θα είναι ερωτική ταινία, όπου θα με ντουμπλάρει άλλη» είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος και συνέχισε:

«Τώρα σκέψου εγώ ένα παιδί, που έχω έρθει μόλις από την Πάτρα και πριν βγω ακόμη στην Κορομηλά, πως θα μπορούσα να την πατήσω, αν κι αυτοί δεν ήταν εντελώς ειλικρινείς. Πώς είπε η Άννα Φόνσου ότι γύριζε ταινίες η γυναίκα κι έβαζαν άλλα πλάνα εν αγνοία της. Με το που το ακούω αυτό, λέω σας ευχαριστώ πολύ γεια σας. Αυτό ήταν κάτι που το είχα αφαιρέσει από την μνήμη μου γιατί είναι τέτοια η λατρεία μου στην Αλίκη κι η αγάπη. Τι σκέφτηκαν; Τραγικό.».