MasterChef – Κοντιζάς: «Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή»

MasterChef – Κοντιζάς: «Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή»

Τι είπαν οι τρεις κριτές για τους διεκδικητές της... ποδιάς

Στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@star» βγήκαν σήμερα οι τρεις κριτές του MasterChef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησαν για τις αλλαγές στον φετινό κύκλο.

«Δεν είναι εισβολείς, είναι διεκδικητές», σχολίασε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε στη συνέχεια: «Εντάξει, πώς πιστεύετε ότι υποδέχθηκαν οι διαγωνιζόμενοι τους διεκδικητές; Διεκδικούσαν τη θέση τους. Μαγειρικά πάντα. Αυτό είναι μία από τις αλλαγές, όποτε υπάρχει. Έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι μία από τις αλλαγές. Δεν είναι η βασική αλλαγή στο φετινό MasterChef. Το βασικό είναι το πόσο συμπυκνωμένα και με ουσία είναι τα επεισόδια.

Από πέντε επεισόδια συν το MasterClass, έχουν γίνει τέσσερα τα επεισόδια, με αποτέλεσμα αν και περνάμε πάρα πολλές ώρες… Υπάρχει η σωματική κούραση από τη μία, αλλά από την άλλη κι εμείς έχουμε την αγωνία να δούμε τι θα συμβεί. Είναι πάρα πολύ συμπυκνωμένα τα επεισόδια και αυτά που γίνονται κάθε μέρα και νομίζω ότι για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή.

Μπορεί ο διεκδικητής να είναι ο παλιός για τον τηλεθεατή, αλλά είναι ο καινούργιος για τη νέα φουρνιά. Ενώ επιμένετε εσείς με τη διεκδίκηση, εγώ θα πω ότι είναι το κερασάκι στην τούρτα, δεν είναι η μεγαλύτερη αλλαγή. Το γεγονός ότι κάθε πιάτο μετράει, το γεγονός ότι είναι πολύ πιο συμπυκνωμένα τα επεισόδια και πολλά αυτά που γίνονται κάθε μέρα, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επιστροφές. Αυτά για μένα είναι τα πιο σημαντικά».