Κοκλώνης για Λαζόπουλο: «Προφανώς είναι πικραμένος γιατί τα τηλεοπτικά projects του απορρίφθηκαν»

Κοκλώνης για Λαζόπουλο: «Προφανώς είναι πικραμένος γιατί τα τηλεοπτικά projects του απορρίφθηκαν»

«Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένας πάνθεον ηλιθίων...», είχε πει ο σατυρικός ηθοποιός

Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε την δική του απάντηση σε όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος σε ραδιοφωνική εκπομπή, σχετικά με την Μιμή Ντενίση αλλά και τον ίδιο τον παραγωγό και παρουσιαστή του J2US.

O Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε και τον Νίκο Κοκλώνη, λέγοντας: «Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένας πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου ψάχνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. "έλα αγάπη μου, ελάτε", "ταλέντα μου εσείς". Θα τρελαθώ».

Η απάντησή του προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρει: «Καταρχάς στεναχωρήθηκα πιο πολύ με όσα είπε για τη Μιμή Ντενίση παρά για εμένα. Προφανώς ο κύριος Λαζόπουλος είναι πικραμένος επειδή τα τηλεοπτικά project που πρότεινε στην εταιρεία παραγωγής barking well απορρίφθηκαν από τους σταθμούς που τα εξέτασαν στη συνέχεια».