Πορτοσάλτε: «Να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων για να μην εξάγονται, τσάμπα δεν υπάρχει»

Πορτοσάλτε: «Να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων για να μην εξάγονται, τσάμπα δεν υπάρχει»

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πάντα κάτι πληρώνουμε αγαπητέ μου φίλε»

Τη δική του...πρόταση για το πρόβλημα με την έλλειψη φαρμάκων έδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε.

Αφού λοιπόν σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί, αναγνωρίζοντας το θέμα που υπάρχει, τόνισε πως αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι οι εταιρίες πουλάνε πολύ φθηνά τα φάρμακα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες εξαγωγές.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν προτείνει να αυξηθούν οι τιμές τους, προκειμένου να μειωθούν οι εξαγωγές.

Μόνο που αυτό θα επηρεάσει και τις ελληνικές οικογένειες, κάτι που του επεσήμανε και ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να απαντά: «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πάντα κάτι πληρώνουμε αγαπητέ μου φίλε. Πάντα στην ζωή δεν υπάρχει τσάμπα κάτι».

2
σχόλια
  1. avatar ΣΤΡΑΤΟΣ

    Η απόψεις σου διαχρονικά είναι παγερά αδιάφορες από σχεδόν όλο το κόσμο έχεις πρόβλημα επικοινωνίας με την κοινωνία που ζεις δεν θέλουμε ούτε να σε ακούμε ούτε να σε βλέπουμε μας διμιουργεις νεύρα.

  2. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Το πόσο ανόητος είσαι ρε Πορτοσαλτε, να είσαι καλά που μας βγάζεις απ' τον κόπο να το διαπιστώσουμε. Το δηλώνεις μόνος σου. Και πάλι να είσαι καλά....πόσα παίρνει το μήνα ο εργάτης στα ευρωπαϊκά κράτη και πόσο στην Ελλάδα το έχεις καταλάβει;

Παρακαλούμε περιμένετε ...