Χαμόγελα και νέες προκλήσεις για την νέα χρονιά για το Action24!

Χαμόγελα και νέες προκλήσεις για την νέα χρονιά  για το Action24!

Η νέα ιδιοκτησία και οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ έβαλαν στοίχημα με τον εαυτό τους, αλλά και με το κοινό και φαίνεται ότι το κερδίζουν

Νέες ιδέες, φρέσκα πρόσωπα, πλήρης καταγραφή της επικαιρότητας, κορυφαίες παρουσίες από όλο το φάσμα της πολιτικής σκηνής και όλα αυτά σε συνδυασμό με τα προσεγμένα από αισθητικής και τεχνολογικής άποψης studios, έχουν δημιουργήσει έναν πολύ θετικό αντίκτυπο για το νέο ACTION24. Το εγχείρημα να αλλάξει εικόνα και πρόσωπα μέσα σε λίγο χρόνο ο τηλεοπτικός σταθμός , ήταν εξ αρχής δύσκολο και απαιτητικό . Η νέα ιδιοκτησία και οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ έβαλαν στοίχημα με τον εαυτό τους, αλλά και με το κοινό. Και, όπως φαίνεται, το κερδίζουν. 

Η Πρωινή Ζώνη με τους Γιώργο Κακούση και Αννα Λιβαθινού γίνεται αγαπημένη συνήθεια για τα κοινά όλων των ηλικιών. Το Action Τώρα με τους Νίκο Υποφάντη και Μιλένα Ηλιοπούλου παίρνει την σκυτάλη και κερδίζει καθημερινά τηλεθεατές! Στο ίδιο μήκος κύματος και με ακόμη πιο σφαιρική και διεισδυτική δημοσιογραφία , με ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναλύσεις και σχόλια , το ACTION24 ανεβάζει τον πήχη της ενημέρωσης και στη βραδινή ζώνη, με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Βασίλη Τσεκούρα  και την καθιερωμένη εκπομπή Πίσω από τις γραμμές, με τον Γιώργο Πιέρρο.

Συνολικά, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση που - πέρα από την ενημέρωση - συνδυάζει την ψυχαγωγία (με αρκετά breathers στη διάρκεια της μέρας), αλλά και ποιοτικά πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα όπως το Carabao Cup,  που περιλαμβάνει πολλά αγγλικά ντέρμπι, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο Manchester City-Liverpool που έκανε ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης  για το κανάλι τόσο σε ελεύθερη μετάδοση όσο και στις πλατφόρμες COSMOTE & NOVA.Κι επειδή, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, το 2023 θα έχει πολλή δράση και εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα!