Τραϊάνα Ανανία για #MeToo: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κλείσουν πολλά σπίτια»

Τραϊάνα Ανανία για #MeToo: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κλείσουν πολλά σπίτια»

«Δεν θα το κάνω, γιατί νομικά δεν θα βρω το δίκιο μου»

Για τη σχέση της με την πίστη και τον Θεό, τον λόγο που η μεγαλύτερη σχέση της κράτησε 6 μήνες, αλλά και το κίνημα #MeToo μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Τραϊάνα Ανανία.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό, σε βοηθάει να κάνεις αυτό που είσαι γεννημένος. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρολό από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ, είναι ένας τρόπος να προσπαθώ να είμαι σε αβλάβεια. Επειδή έχω πολύ θυμό, η πίστη με βοηθάει να τον καταπίνω. Ήμουν σε χριστιανικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί να βοηθάει να πιστεύεις "σαμπόταρε" την πίστη σου», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Για το κίνημα #MeToo και τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου, η Τραϊάνα Ανανία απάντησε: «Μακάρι να βγουν και άλλα. Έχει βγει μόνο το 20% και μακάρι να βγει και το άλλο 80%. Μακάρι να ανοίξει και ο χώρος του τραγουδιού, αλλά δεν πρόκειται, γιατί είναι πολύ κλειστός χώρος και όλοι γνωρίζουν τι έχουν κάνει. Είπα, πως αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί νομικά δεν θα βρω το δίκιο μου», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

Η Τραϊάνα Ανανία είπε επίσης: «Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πρωταρχικό ρόλο, τον βάζω πάνω από όλα. Η μεγαλύτερή μου σχέση έχει κρατήσει 6 μήνες, η ορμόνη του έρωτα δεν αντέχεται να υπάρχει στον οργανισμό, υπάρχουν συνέπειες».

5
σχόλια
 1. avatar Μήπως

  όλα αυτά τα κάνουν κάποιοι (αξιόλογοι ίσως) με χρόνια στον χώρο, για να κρίνουν το ποιόν του κάθε νεοεισερχόμενου στον χώρο;... Ή να δείξουν σε εμφανίσιμες γυναίκες κυρίως αλλά και εμφανίσιμους άνδρες, ότι δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση για τον χώρο;
  Μπορεί να μην ισχύει απολύτως... Έτσι, μια σκέψη...
  (Αν είναι εύκολο να δημοσιευθεί...)

 2. avatar 6

  μήνες μόνο η διάρκεια του έρωτα; Σίγουρα; Τι μαθαίνουμε... Χα! Κρίμα... Αλλά εξαρτάται και από την κάθε περίπτωση...
  (Να δημοσιευθεί αν είναι δυνατόν...)

 3. avatar Αλήθεια;

  6 μήνες μόνο ο έρωτας; Κρίμα... αν είναι έτσι. Χα! Ααα...

 4. avatar AΔΕΣΜΕΥΤΟΣ

  Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Α ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣΜΟΥ! ΠΙΣΤΕΥΩ , ΟΤΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ/ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ(ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Δ Υ Σ Κ Ο Λ Ο , ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ''ΜΑΛΆΚΑ''...)!Ο Μ Ω Σ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ Π Α Ρ Α Γ Ι Ν Ε Ι ΜΕ ΤΟ #Μe TOO...! O X I ΣΑΝ ΚΙΝΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΣΑΝ ...ΧΡΗΣΗ! ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ Β Ι Α Σ Μ Ο , ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΝΟΧΛΗΣΗ , ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΛΠ..ΚΛΠ..! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ / ΚΑΘΕΜΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ Μ Μ Ε ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ...! ΣΤΟ 95% ΟΜΩΣ Χ Ω Ρ Ι Σ ΟΝΟΜΑ , ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ..! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Μ Ο Ν Ο ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ε Ι Λ Ι Κ Ρ Ι Ν Η Σ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Λ Α! Χ Ω Ρ Ι Σ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Ε Σ ! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ/ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ...25 ΧΡΟΝΙΑ (!!!) ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ''ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ..? ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑ ΜΕΤΑ Γ Ε Λ Ο Ι Α Η ΥΠΟΘΕΣΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ Λ Ε Ε Ι ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ!

  1. avatar Οι

   περισσότερες έπρεπε να τα είχαν πει τότε, όταν έγιναν αυτά... Ναι... Και με ονόματα. Και τότε και σήμερα. Όλα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Αλλά ίσως δεν ήταν (τόσο) σοβαρά, σημαντικά τα περισσότερα απ' αυτά...
   (Αν είναι δυνατόν να δημοσιευθεί...)

Παρακαλούμε περιμένετε ...