Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έχω βάλει μία τελεία μετά τα όσα είπα για κακοποιητικές συμπεριφορές»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έχω βάλει μία τελεία μετά τα όσα είπα για κακοποιητικές συμπεριφορές»

Τι είπε για τον Αλέξη Παππά

Οι συντελεστές της παράστασης «Το Κλουβί με τις Τρέλες» υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους στο θέατρο Βroadway.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Αλέξη Παππά από την παράσταση. «Ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε δελτίο τύπου και ο Αλέξης Παππάς είπε ότι δεν υπογράφει», δήλωσε.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην πρόσφατη δημόσια καταγγελία του για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε από υψηλόβαθμο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας.

«Έχω βάλει μία τελεία μετά τα όσα είπα για κακοποιητικές συμπεριφορές. Ήρθαν και μου είπαν πέντε πράγματα μετά τα όσα είπα για κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά δεν ήθελαν να έρθουν στον δικηγόρο», είπε.

Η Τέτα Καμπουρέλη ανακοίνωσε πως πήρε διαζύγιο με τον Βασίλη Γκουρούση και τόνισε πως με τον πρώην σύζυγό της μιλάνε μόνο για τα παιδιά τους.

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε πως τον ενοχλούν που τον ρωτάνε για τον Αλέξη Παππά και την αποχώρησή του από την παράσταση, ενώ ο Θοδωρής Ρωμανίδης αναφέρθηκε στο #MeToo και τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Δεν είναι μόνο στον χώρο μας το 3MeToo, ας ανοίξουμε τα στόματα μας. Μην κουνάτε το δάχτυλο, γιατί θα το σπάσω», δήλωσε.

«Κάναμε μηνύσεις μετά την καταγγελία για βίαιο περιστατικό με αστυνομικούς, πήρε αναβολή η εκδίκαση», δήλωσε η Λίλιαν Αρχόντη.