Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Στριμώχτηκα κυριολεκτικά στη γωνία….»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Στριμώχτηκα κυριολεκτικά στη γωνία….»

Τι είπε για τις απειλές που δέχθηκε από υψηλόβαθμο στελέχος δισκογραφικής εταιρείας

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου προχώρησε στην αποκάλυψη πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από υψηλόβαθμο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας.

Η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν σε μικρότερη και ευαίσθητη ηλικία. Όπως είπε ο ίδιος, ήταν δύο τα άτομα που τον παρενόχλησαν, διευκρινίζοντας πως ο ένας του ζητούσε χρήματα και ο άλλος είχε τις «ανήθικες ορέξεις».

Μιλώντας στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεκαθάρισε πως δεν ήταν ανήθικη πρόταση, αλλά ήταν ανήθικη πράξη.

«Στριμώχτηκα κυριολεκτικά στη γωνία. Πήγα στον γιατρό, έκανα πολλές ώρες να συνέλθω. Ήθελα χρόνο να κατεβάσω τους παλμούς μου, έπαθα κρίση πανικού», δήλωσε.

Μετά την σεξουαλική παρενόχληση ξεκίνησαν οι απειλές από το υψηλόβαθμο στελέχος δισκογραφικής εταιρείας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο χώρο.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με είχε απειλήσει πάρα πολύ άγρια κι εγώ ήμουν παιδάκι. Μου έλεγε «θα σε εξαφανίσω», «θα σε καταστρέψω», «δεν θα αφήσω τα τραγούδια σου να παίξουν». Ήταν τόσο έντονα για εμένα αυτά που άκουγα», είπε.