GNTM: Αποχώρησε στο πιο κρίσιμο σημείο κι έχασε το εισιτήριο για τον τελικό

GNTM: Αποχώρησε στο πιο κρίσιμο σημείο κι έχασε το εισιτήριο για τον τελικό

Δεν έπεισε με τη φωτογράφισή της

Μέσα από το κέντρο της αιώνιας πόλης, της Ρώμης, ξεκίνησε ο ημιτελικός του φετινού κύκλου του GNTM. 

Τα μοντέλα περπάτησαν προς την Piazza del Popolo, όπου τους περίμεναν η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου για τη δοκιμασία.

Ο Τάσος Σοφρωνίου έδωσε κάρτες στις διαγωνιζόμενες από ένα must σημείο της Ρώμης, όπου θα έπρεπε να σκηνοθετήσουν τον εαυτό τους και να νιώσουν για μια ημέρα Ιταλίδες. Η δοκιμασία αποδείχθηκε αρκετά απαιτητική, καθώς τα μοντέλα κλήθηκαν να επιλέξουν από μόνα τους την εικόνα που έφτασε στο πλατό προς αξιολόγηση. Η νικήτρια του mini-challenge είχε τη χαρά να δεχτεί συμβουλές από τους τρεις κριτές.

Για τη δοκιμασία αποχώρησης οι συμμετέχουσες βρέθηκαν σε ένα κτήμα, λίγο έξω από την Ρώμη κι εκεί τις περίμενε μία μεγάλη έκπληξη. Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στο GNTM για να εμψυχώσει τα κορίτσια και να τις δώσει πολύτιμες συμβουλές. Η φωτογράφιση ήταν εμπνευσμένη από τον ιταλικό κινηματογράφο και απεικόνιζε την αρχή και το τέλος μιας σχέσης. Στο πρώτο μέρος τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν φλερτάροντας τον άντρα που τις ενδιαφέρει και στο δεύτερο μέρος να αναπαραστήσουν το τέλος μιας σχέσης, προβάλλοντας το «μεσογειακό» ταμπεραμέντο τους.

Οι κριτές ήταν σκεπτικοί για ορισμένα από τα αποτελέσματα κι επικράτησαν διαφορετικές απόψεις. Το μόνο σίγουρο ήταν πως ένα μοντέλο αποχώρησε και βρέθηκε εκτός της τελικής τετράδας του GNTM κι αυτή ήταν η Μάρα.

Σχετικά Tags
GNTM