Γιώργος Λιάγκας: «Κάνω ανοιχτή πρόταση συνεργασίας στον Κώστα Τσουρό, να με συμπαθά η Ελεονώρα»

Γιώργος Λιάγκας: «Κάνω ανοιχτή πρόταση συνεργασίας στον Κώστα Τσουρό, να με συμπαθά η Ελεονώρα»

Τσουρός: «Από το 2022 θέλω να αφήσω πίσω την ψευτιά στον χώρο μας»

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στο «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας του έκανε δημόσια πρόταση συνεργασίας.

Αρχικά, στις δηλώσεις του, ο Κώστας Τσουρός είπε μεταξύ άλλων: «Από το 2022 θέλω να αφήσω πίσω την ψευτιά… εύχομαι να σταματήσει, τουλάχιστον στον χώρο μας. Είμαστε διπρόσωποι με την έννοια ότι αλλιώς είμαστε μπροστά στην κάμερα και αλλιώς είμαστε από πίσω.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει η Ναταλία. Μου λείπει.

Έχω το συν 1 του χρόνου με το Mega. Δεν έχω συζητήσει ακόμα αλλά φαντάζομαι πως θα συνεχίσουμε. Όλα παίζουν… Τώρα είμαι στο Mega Καλημέρα που είναι μια παρέα που επίσης αγαπάω πάρα πολύ, περνάμε ωραία κάθε πρωί. Κάτσε να έρθει του χρόνου, Δεκέμβρη είμαστε».

Με την ολοκλήρωση του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε:

«Πάντως, αν μείνει ελεύθερος -γιατί είναι φίλη μου η Ελεονώρα, από τους λίγους που έχω στον χώρο, την εκτιμώ- και δεν τον θέλει η Ελεονώρα, του κάνω πρόταση να έρθει του χρόνου εδώ σε εμάς, στο Πρωινό, ο Κώστας Τσουρός. Τον εκτιμώ πολύ τον Τσουρό, τον θεωρώ πολύ καλό. Είναι και πολύ καλό παιδί και πολύ φιλόξενος. Είχαμε πάει κάποτε στη Σκιάθο και ο άνθρωπος από το πρωί μέχρι το βράδυ να μας πάει παντού. Κάποια πράγματα σε κάποιους ανθρώπους σου μένουν. Του κάνω ανοιχτή πρόταση, να με συμπαθά η Ελεονώρα. Αν δώσει πράσινο φως η Ελεονώρα και το Mega».