Καινούργιου: «Είδα στον ύπνο μου ότι τα έχω με τον Μέσι και ήρθε για μένα στην Ελλάδα»

Καινούργιου: «Είδα στον ύπνο μου ότι τα έχω με τον Μέσι και ήρθε για μένα στην Ελλάδα»

«Μιλούσε τέλεια ελληνικά και του ‘λεγα δεν γίνεται, είσαι παντρεμένος»

Με αφορμή το όνειρο που αποκάλυψε πως είχε ο Νίκος Κοκλώνης στο τελευταίο live του J2US, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της στον Alpha και το δικό της, στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια με τον Λιονέλ Μέσι.

«Να πω τι όνειρο είδα; Δεν σας κάνω πλάκα, μη γελάσετε. Επειδή διάβαζα για τον Μέσι… Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε τέλεια ελληνικά και του ‘λεγα «δεν γίνεται, είσαι παντρεμένος» και μου λέει «έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω». Και ότι είχε έρθει στην Ελλάδα να με συναντήσει, του έλεγα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό» αφηγήθηκε η παρουσιάστρια.

«Και τελικά νοίκιασε ένα σπίτι δίπλα στο δικό μου για να με βλέπει συνέχεια. Ό,τι να ‘ναι…» έκλεισε την περιγραφή της η Κατερίνα Καινούργιου, προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της.

«Τι είχες φάει πριν κοιμηθείς; Κάτι θα σε πείραξε από το φαγητό» σχολίασε με χιούμορ ο Παύλος Σταματόπουλος.

 

Σε εκείνο το σημείο ακολούθησε και ένα επικό σχόλιο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Επειδή είδα κι εγώ ένα όνειρο, αλλά δεν ήθελα να σε διακόψω... Είδα, τον Μπαπέ που με ρώταγε, πότε θα χωρίσει η Κατερίνα με τον Μέσι επειδή την γουστάρω», ανέφερε με το πάνελ να «σκάει» στα γέλια.