Maestro: Διαθέσιμη στο Netflix η πετυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Maestro: Διαθέσιμη στο Netflix η πετυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Από τις αρχές του 2023 και το παγκόσμιο κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά

Το Maestro έφτασε στο Netflix και η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιά είναι πλέον η πρώτη που μπαίνει στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Από σήμερα, τα 9 επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά και το παγκόσμιο κοινό.

Πάντως, ο τίτλος της σειράς θα είναι διαφορετικός για τον υπόλοιπο κόσμο, σε σχέση με το ελληνικό Netflix.

Στα αγγλικά, ο τίτλος θα είναι «Maestro in Blue» κι αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι εντός του 2023 έρχεται στο Netflix ακόμα μια παραγωγή με τον τίτλο «Μaestro». Ο λόγος για το νέο εγχείρημα του Μπράντλεϊ Κούπερ, στο οποίο θα υποδυθεί τον συνθέτη, Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα το εκρηκτικό φινάλε του Α’ κύκλου του «Maestro», στο Mega. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ολοκλήρωσε ένα κομμάτι της ιστορίας, ενώ παράλληλα φρόντισε να εξάψει τη φαντασία των τηλεθεατών αφού άφησε αναπάντητα ερωτήματα τα οποία θα απαντηθούν στη δεύτερη σεζόν.

Maestro: Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου

Το «Maestro» κατάφερε να συζητηθεί από την προβολή του πρώτου επεισοδίου και οι τηλεθεατές, πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος, ήθελαν να υπάρξει και δεύτερος. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το αποφάσισε και είπε το μεγάλο «ναι» στο να υπάρξει και δεύτερος κύκλος.

Πότε όμως θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου;

Την απάντηση έδωσε η Στεφανία Γουλιώτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες Πέμπτη (15/12) στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, οι ηθοποιοί του «Maestro» θα ξεκινήσουν γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο την Άνοιξη.