Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο λόγος που δεν μπήκε το «Έτερος Εγώ» στο Netflix

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο λόγος που δεν μπήκε το «Έτερος Εγώ» στο Netflix

«Το συνεργείο, η παραγωγή και ο σκηνοθέτης, είναι σχεδόν εφάμιλλοι και καλύτεροι του Netflix, για εμένα» ανέφερε ο ηθοποιός

Στους λόγους για τους οποίους πιστεύει, ότι το «Έτερος Εγώ» δεν κατάφερε να μπει στο Netflix, με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Maestro» στη διεθνούς φήμης streaming πλατφόρμα, αναφέρθηκε ο πρωταγωνιστής της τριλογίας του Σωτήρη Τσαφούλια ερωτηθείς από δημοσιογράφους.

Το «Έτερος Εγώ» ήταν η πρώτη ελληνική σειρά που βρέθηκε ένα βήμα πριν την ένταξή της στο Netflix και σε ερώτηση για τους λόγους που αυτό τελικά δεν ένινε, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης απάντησε ότι «είναι θέμα παραγωγής, που δεν πήγε», ενώ σε ερώτηση για το εάν έφταιγε ο ήχος και απαντώντας στις φήμες που τόνιζαν, πως δεν είχε φτάσει τα standards του Netflix απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν νομίζω. Νομίζω αλλού ήταν το παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν στο τεχνικό κομμάτι, γιατί και το συνεργείο αλλά και η παραγωγή, όπως και ο σκηνοθέτης του "Έτερος Εγώ", είναι σχεδόν εφάμιλλοι και καλύτεροι του Netflix, για εμένα» ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

.