Ελένη Χατζίδου: «Λύγισε» στον αέρα – «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα»

Ελένη Χατζίδου: «Λύγισε» στον αέρα – «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα»

«Η χαρά που νιώθω όταν έρχομαι δεν την έχω ξαναζήσει… οπότε τι να πω; Μου λείπει να τραγουδάω… αυτό»

Η Ελένη Χατζίδου δεν έκρυψε τα δάκρυα και τη συγκίνησή της στον «αέρα» της εκπομπής Breakfast@Star.

Η τραγουδίστρια προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση.

«Αυτό είναι οικογένεια, αυτό ζήσαμε από τη στιγμή που μπήκαμε στα γραφεία του Star για να υπογράψουμε, αυτό ζούμε κάθε μέρα. Συγκινούμε… στο καλό σας. Είναι οι καλύτερες συνθήκες που έχω δουλέψει ποτέ… κι όχι μόνο επειδή είμαι με τον άντρα μου» ξεκίνησε να λέει η Ελένη Χατζίδου, χωρίς να κρύψει τα δάκρυά της.

«Θα σας πω μια μικρή ιστορία. Εγώ ξεκίνησα ως τραγουδίστρια από το 2002. Έχω κάνει πάρα πολλές συνεργασίες, σε άλλες πέρασα πολύ ωραία… πέρασα όμως και πάρα πολύ δύσκολα. Με ρωτάνε τώρα «δεν σου λείπει το τραγούδι;». Το τραγούδι σαν τραγούδι μου λείπει πάρα πολύ. Τραγουδάω στο σπίτι για την οικογένειά μου ή αν τύχει κάποιο live…  αλλά πραγματικά τέτοιο κλίμα, συν την οργάνωση… δεν μου έχει ξανατύχει» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Η χαρά που νιώθω όταν έρχομαι δεν την έχω ξαναζήσει… οπότε τι να πω; Μου λείπει να τραγουδάω… αυτό» κατέληξε η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να σχολιάζει από την πλευρά του: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπαίνεις σε έναν χώρο και να ξέρεις ότι σε αγαπάνε… αυτό είναι το Star».