Άρης Πορτοσάλτε: Η αντιπολίτευση είναι για τα σκουπίδια – Όταν μιλάει να μην λέει βλακείες

Άρης Πορτοσάλτε: Η αντιπολίτευση είναι για τα σκουπίδια –  Όταν μιλάει να μην λέει βλακείες

«Από το ζόφος, ψόφος, σκοτάδι φτάσαμε στο μποτιλιάρισμα»

Νέα βέλη στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Άρης Πορτοσάλτε στο καθιερωμένο του σχόλιο στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος με αφορμή την κίνηση και το μποτιλιάρισμα των τελευταίων ημερών στους δρόμους, αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση και στην «καταστροφολογία της αντιπολίτευσης πριν από μερικούς μήνες».

«Στους δρόμους την τελευταία εβδομάδα έχει τέτοια κυκλοφορία, τέτοιο μποτιλιάρισμα... απλώς έχει ξεχυθεί η ενεργειακή κρίση στον δρόμο», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε για να του επισημάνει ο Δημήτρης Οικονόμου ότι αυτό συμβαίνει λόγω της εορταστικής περιόδου, όπως γίνεται άλλωστε κάθε χρόνο.

«Εμείς λέγαμε τον Σεπτέμβριο ότι το σενάριο ήταν ζόφος, ψόφος, σκοτάτι, τίποτα ούτε φώτα τίποτα. Απλώς λέω ότι από τον ψόφο, τον ζόφο και το τέλος, τον Αρμαγεδώνα αυτή τη στιγμή έχουμε μποτιλιάρισμα», συνέχισε την τοποθέτησή του ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Είναι η ενεργειακή κρίση στον δρόμο, τα κουπόνια Σταϊκούρα και τα επιδόματα πάνε και έρχονται. Θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει πριν κάποιους μήνες όταν ανέβαινε η βενζίνη να λέω πως όταν κάτι είναι πολύ ακριβό, τι κάνουμε; Δεν το καταναλώνουμε. Όλα τα συστήματα της αλητείας, τα ΣΥΡΙΖΟελεγχόμενα με κατακρεουργούσαν τότε. Τώρα που κυκλοφορούν όλοι στους δρόμους; Αυτή η αντιπολίτευση δεν είναι για τα μπάζα, αλλά για τα σκουπίδια.

Μόνο το τρίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος, η κυβέρνηση έχει δώσει από τον προϋπολογισμό 3,5 δις. Για τα τιμολόγια του ρεύματος. Θέλω να πω με όλα αυτά ότι όταν συμβαίνουν τα γεγονότα δεν θα παρασυρόμαστε από τον λαϊκισμό και την καταστροφολογία της αντιπολίτευσης. Όταν μιλάει η αντιπολίτευση να μην λέει βλακείες. Το ανορθόγραφο «δικαιοσύνη» σημαίνει ότι στα 5 χρόνια που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, τσιγγανόπουλο, αθιγγανόπουλο, γυφτόπουλο, ρωμόπουλο, δεν πάτησε σχολείο για να μάθει πως γράφεται σωστά».