Μαίρη Κατσανδρή για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η δικαιοσύνη θα δείξει, αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες»

Μαίρη Κατσανδρή για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η δικαιοσύνη θα δείξει, αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες»

Η ηθοποιός ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου από τον κατηγορούμενο για βιασμό και απόπειρες βιασμού συνάδελφό της

Για τη συμμετοχή της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Μαίρη Κατσανδρή.

Αρχικά η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Το θεωρώ εξωφρενικό, ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί, να είναι μια χαρά στο σπίτι του. Αν σκεφτούμε στη θέση του Λιγνάδη έναν απλό άνθρωπο, άγνωστο, που δεν τον ξέρει κανείς, αλλά έχει κάνει τα ίδια, πού θα ήταν; Σπίτι του; Άρα; Για ποια ισότητα των νόμων μπορούμε να μιλήσουμε;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, ανέφερε: «Η δικαιοσύνη θα δείξει, αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναικών. Σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο 3 χρόνια και ναι, έχει οξύθυμο χαρακτήρα, αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς. Άλλο το να φλερτάρεις κι άλλο το να βιάζεις».

Η Μαίρη Κατσανδρή ήταν μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση «Φον Δημητράκης» το 2015. Όπως είπε «αν δεν ήταν μπροστά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο».

Παρακαλούμε περιμένετε ...